Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék le? 12 éves...

Hogyan fogyhatnék le? 12 éves lány vagyok,156 cm és 62 kg vagyok. Szerintetek túlsúlyos vagyok? Hogyan tudnék leadni kb 10 kilót?

Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy kinövöm, de ebben nem hiszek. Kézilabdázok.Heti 2x 1,5 órát. Plusz kb napi fél órát sétálok.De van hogy többet de van hogy kevesebbet. Heti 2x van testnevelés óra.Köszönöm a válaszokat.

2013. máj. 12. 20:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. SIÓ üdítőt sem szabad innom?
2013. jún. 2. 16:32
 12/13 anonim ***** válasza:

Nézd meg, teli van hozzáadott cukorral. Feleslegesen hizlal.Pl: Sió őszibaracklé (100 cm3 egységgel) Energia

(kJ / kcal)

230 / 55

cukor: 13,0 g

Sió vilmoskörte 172 / 41 9,9g

2013. jún. 4. 15:28
 13/13 anonim válasza:

Én olvastam egy hasonló kérdésnél egy cikket ami szerintem nagyon hasznos... az étkezésel kapcsolatos:

ne egyél lehetőleg este 8 után, egyél napi 5-ször kisebb adagokat. reggelire és ebédre jóféle szénhidrátot (gyümölcs, zöldség, rizs, gabona, magvak) egyél, délután 2 után pedig már csak fehérjéket (húsfélék, tejtermékek) mert a délelőtt elfogyasztott egészséges szénhidrátot a fehérje lebontja estig. naponta igyál meg lehetőség szerint 2 liter ásványvizet (beoszthatod úgy hogy óránként megiszol 1 pohár vizet és akkor nem kell egyszerre sokat vedelned) és reggel igyál meg egy gyümölcsturmixot. próbálj nem nassolni, és ne egyél cukros, zsíros dolgokat. a zöldségeket próbáld nyersen fogyasztani és a fehérlisztet, cukrot, fehérkenyeret, rizst cseréld fel barnalisztre, barnacukorra, rozskenyérre és barnarizsre. a húsokból fogyassz inkább szárnyasokat és mondd anyukádnak hogy ne olajba süsse ki a kaját hanem inkább párolja. sportolj sokat. ezek közül válassz: (az időket a sportágtól függően választottam ki)

30 perc futás talajon "és nem betonon!!-mert az tönkreteszi a térded

nem jó ha többet futsz egyszerre mert megterheli a szíved.

60 perc biciklizés ha szabad levegőn tekersz, és 45 perc ha szobabiciklivel teszed ugyanezt.

45 perc úszás

30 perc teniszezés

súlyzózni még ne próbálj mert növésben vagy és ugye a szervezeted úgy épiti az izmot hogy amikor megemeled a súlyzót apró izomsejtek szakadnak el és a szervezeted újjá építi azokat-és ezáltal erősebbé. így izmosodsz. és miközben a szervezeted arra koncentrál hogy az elszakadt izomsejteket regenerálja, nem fordít kellő figyelmet a növekedésre ezáltal nem nősz meg magasra stb..

ezek mellett jót tesz ha edzés végén sétálsz 20 percet levezetésnek :) edzés előtt pedig nyújtsál, nehogy izomhúzódás vagy inszalag szakadás legyen a vége!

még egy bevált tipp:

ha már nem tudod megállni a nassolást és úgy érzed hogy nem bírod már tovább akkor dobj be inkább egy CUKORMENTES rágógumit és rágcsáld azt. nekem bevált! ;D

ezen kívül vannak kajacsapdák amikről azt hiheti az ember hogy egészségesek közben tele vannak üres kalóriákkal le is írok egy párat közülük:

müzliszelet, győri keksz, fitness gabonapelyhek, gyorséttermekben kapható saláták (zsíros öntettel öntik le), ízesített joghurtok stb...

ha a tanácsaimat betartod akkor 4 hónapon belül nádszál-vékony leszel de az eredmény már 1-2 hét múlva látszani fog. remélem tudtam segíteni, sok sikert kívánok!!!!:)

2017. júl. 1. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!