11 éves vagyok (lány) 155 cm és 60 kg vagyok hogy fogyhatnék le gyorsan 8-10 kg? Többi lent
Nekem is ezt mondták ilyen idős koromban.. Fogadjam el magam, majd megváltozol... És lám, 15 vagyok, mégsem változtam.
Szóval ne ess túlzásba a fogyózással, de egészségesen is leadhatod a kilókat.
Este 6 után már ne egyél, max. gyümölcsöt.
Ha eddig nagy adagokat ettél, akkor kérd meg anyukádat, hogy szedjen kevesebbet.
Heti 3x-4x járj el 1 órát mozogni. Ez bármi lehet, tánc, futás, biciklizés, úszás, torna... Amihez csak kedved van.
Hidd el, gyorsan lemegy majd az a 10 kiló.
Sok sikert! ;)
2-es válaszoló vagyok
én mindig nyúlánk, vékony voltam és 12-13 éves koromban kezdtem husisodni és azóta nagyon figyelnem kell, mert mostmár hízok, ha sokat eszem szóval símán változhatsz. Ezt a gének szabják meg.
én is 155 cm vagyok 44 kg.
nekem azt mondják h ez kevés, de én így tetszem magamnak..
tavaly volt am 52kg és nagyon nem voltam megelégedve magammal
Szia!
Szeretnél gyorsan ledobni 8-10 kg-ot? Megoldható 2 hét alatt: egyél nagyon keveset. Kifogy belőled így a glikogén ami megköti a vizet. Vagyis ledobsz 8-10 kg vizet. NEM ZSÍRT, HANEM VIZET!!! Ráállsz a mérlegre, örülsz a mínusz kilónak és elkezdessz enni megint úgy mint eddig (már csak azért is, mert a nagyon kevés kaját nem bírod két hét után, elszédülsz). A szervezeted ekkor "megörül" a kajának, de mivel megtapasztalta az éhezést, gyorsan elkezd raktározni, hogy felkészüljön még egy ilyenre. Vagyis: GYORS FOGYÁS=MÉG TÖBB VISSZAHÍZÁS!
Azt is kell látni, hogy hiába edzel sokat, ha az étrended nem megfelelő, a felszívódott, de nem felhasználható rossz kaját a test raktározza. Olyan kell enni, amit a test nem raktároz, hanem felhasznál.
Gondolkozz egy kicsit. Rövid idő alatt fogysz 8-10 kg vizet (amitől ugyanolyan zsírosnak látszol) majd visszaszedsz 15-öt, vagy változtatsz az egész ételhez való hozzállásodon és a 8-10 kg-t leadod mondjuk 3 hónap alatt, de azt biztosan megtartva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!