Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék le 10 kg-t...

Hogyan fogyhatnék le 10 kg-t májusig?

Figyelt kérdés

Szeretnék lefogyni, de nem tudom hogyan fogjak bele, vagy mit tehetnék. Gimnazista vagyok, így időm a sportra nem igen akad.

160 cm vagyok 55 kg

Ha nem is 45-re, de legalább 47-re le szeretnék.

Köszi előre is!

2013. márc. 19. 18:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem fog sikerülni.

Ugyanis ilyen rövid idő alatt csak nagy súlyból lehet nagy súlyt fogyni. Te pedig soványból kóroson sovány akarsz lenni. Maximum 2-3 kg fog lemenni.

2013. márc. 19. 18:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem igazán vagyok sovány, mindig sovány voltam, de mostanában felszedtem azt az 5 kg-ot pedig már előtte is fogyni akartam. Néha lement 2-3 kg, de elment a kedvem, és pár hónapra rá ugyanannyi voltam, mint előtte.:S Most már nagyon elegem van a testemből, mert belenézek a tükörbe és csak a zsírt látom, aminek a helyén régen izom volt, és sírni támad kedvem. Egyáltalán nem vagyok sovány!
2013. márc. 19. 18:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Az a baj a gyors fogyással hogy attól nagy részben izom megy le, heti 1 kg-nál több az már rossz, ha most 1 kg-os fogyásra váltanál akkor is menne le némi izom, de sokkal jobb arányban mint eddig.

Én melózok napi 10 órát is és sportra is akad időm, ez így eléggé rossz kifogás, mert nyilván aki sportol mind a börtönben veri a ceruzáját egész nap.

Keress rá a szálkásító diétára, ha nem akarsz tovább izmot veszteni.

2013. márc. 19. 19:12
 4/6 Scotty97 válasza:

Ne adjatok neki ötletet, mert az ilyen:

[link]

NEM SZÉP!

Az oldalon a 2. képet nézzétek.

2013. márc. 20. 19:02
 5/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Én nem leszek anorexiás, mivel nagyon szeretek enni, és pont ez a nehéz a lefogyásban. Nem tudnám elképzelni az életemet étel nélkül, vagy ízek nélkül. Nagyon szeretek enni!

Elhatároztam, hogy mindennap leadok 200g-ot, és így elérem a kívánt testalkatot, ami még nem ronda, mert már voltam annyi, és mindenkinek nagyon tetszett! Erre persze majd még szeretnék izmot építeni, nem sokat, de egy keveset biztos! :) Ez a fogyás még nem egészségtelen mértékű, igaz lassú, de legalább nekem is könnyebb, és a testemnek is.

Köszi a tanácsokat!

2013. márc. 29. 11:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Amúgy nem az a baj, mert én suliban 9 órát töltök el (utazás beleszámítva), tartok kb. egy órás szünetet ha hazaértem, ebédelek, tv-zem vagy alszom és utána még hajnali 1-ig szoktam tanulni,akkor meg már kicsit veszélyes lenne futni... És még így is csak 4-es vagyok.
2013. márc. 29. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!