Hogyan fogyhatnék le 10 kg-t májusig?
Szeretnék lefogyni, de nem tudom hogyan fogjak bele, vagy mit tehetnék. Gimnazista vagyok, így időm a sportra nem igen akad.
160 cm vagyok 55 kg
Ha nem is 45-re, de legalább 47-re le szeretnék.
Köszi előre is!
Nem fog sikerülni.
Ugyanis ilyen rövid idő alatt csak nagy súlyból lehet nagy súlyt fogyni. Te pedig soványból kóroson sovány akarsz lenni. Maximum 2-3 kg fog lemenni.
Az a baj a gyors fogyással hogy attól nagy részben izom megy le, heti 1 kg-nál több az már rossz, ha most 1 kg-os fogyásra váltanál akkor is menne le némi izom, de sokkal jobb arányban mint eddig.
Én melózok napi 10 órát is és sportra is akad időm, ez így eléggé rossz kifogás, mert nyilván aki sportol mind a börtönben veri a ceruzáját egész nap.
Keress rá a szálkásító diétára, ha nem akarsz tovább izmot veszteni.
Sziasztok!
Én nem leszek anorexiás, mivel nagyon szeretek enni, és pont ez a nehéz a lefogyásban. Nem tudnám elképzelni az életemet étel nélkül, vagy ízek nélkül. Nagyon szeretek enni!
Elhatároztam, hogy mindennap leadok 200g-ot, és így elérem a kívánt testalkatot, ami még nem ronda, mert már voltam annyi, és mindenkinek nagyon tetszett! Erre persze majd még szeretnék izmot építeni, nem sokat, de egy keveset biztos! :) Ez a fogyás még nem egészségtelen mértékű, igaz lassú, de legalább nekem is könnyebb, és a testemnek is.
Köszi a tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!