Mit tegyek ilyenkor?
Na pont ez az, negyed/fél óra mozgás kevés, min. 40 perc és olyan 1 óra között lenne értelme, tehát az már 4.00 vagy 4.20-as kelés
Reggel meg semmi tápanyag nincs benned, ez se jó.
Inkább este
kedves második, hülyeséget írsz már megbocsáss
épp hogy a reggeli mozgás beindítja az anyagcserét, idealizálja a nappali aktivitáshoz szükséges folyamatokat, elősegíti a bélmozgást, pár légzőgyakorlat pedig teljesen felfrissít. ha rákeresel, rengeteg helyen javasolják a reggeli tornát, futást, mozgást éhgyomorra! olyankor amúgy is hatásosabb - csak úgy megjegyzem -, de oda kell figyelni, hogy utána egy órán belül vegyünk magunkhoz táplálékot és igyunk eleget
Mozgás előtt is célszerű inni 1-2 pohár vizet, a legjobb langyosan
Ha viszont ilyen korán kelsz fel, vigyázz, mert reggel és délután 4 órakor a legalacsonyabb a vércukorszintje az embernek. Szerintem megérné, tényleg jobb lesz tőle a közérzeted egész nap! :)
előző vagyok
ha csak pár mozdulatsort csinálsz, és kb negyed órát szánsz rá, már az is rengeteget számít
nem muszáj mindjárt kilométereket sprintelni
én minden reggel 4:30-kor kelek és este hatkor érek haza. mégis van időm másfél órát edzeni és kialszom magam.
hogy csinálom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!