Milyen hasgyakorlatot ajánlotok ilyenkor?
Husika, leirtuk mar sokszor de leirom akkor Neked meg egyszer, hogy helyi fogyas nem letezik:) A testedrol mindenhonnan tudod egetni a zsirt, csak bizonyos testreszeidrol nem. Ebbol kovetkezik, hogyha a hasizom gyakorlatokkal el lehetne tuntetni a zsirt a hasadrol akkor hasZSIR gyakorlatnak hivnak, nem hasizomnak.
Zsirt egetni hatekonyan aerob edzessel tudsz. Aerob edzes lehet mondjuk egy viszonylag gyors tempoju seta, 1 orat legalabb, legjobb ha emelkedon. Ezt heti 3szor, 4szer megcsinalod es gyonyoruen le fog menni a zsir mindenhonnan par honap alatt.
Pszichologiai szempontbol az lenne erre a valaszom hogy ha nem lennel "Husika" akkor nem sertodnel meg azon hogy ugy hivlak. Te is irtad most hogy gyoker vagyok, de miutan nem vagyok az nem erzem szukseget annak hogy visszaszoljak valami rendkivul frappansat. Le is ciganyozhatsz, az se fog erdekelni, mert nem vagyok az. Tehat vagy kinezetben vagy lelekben bizony Husika vagy:)
Amit irtam azt pedig fogadd meg mert jo tanacs, aerob edzes!
illemből viszont ötös vagy !! :)
az előző kérdezőtől pedig azt szeretném kérdezni,hogy hogy érted,hogy genetika ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!