Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » El szeretnék kezdeni mozogni,...

El szeretnék kezdeni mozogni, de itthon. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Mostanában nem nagyon mozogtam, mert gyakorlatilag folyton csak itthon ülök, tanulok+ házimunka. Hát ez nem nagy mozgás. Azt kezdem észrevenni magamon, hogy kezdek elerőtlenedni, sőt ellustulni! :( Egy ideje már diétázom is, de mozgás nélkül szél-malom harcot vívok a kilók ellen. Itthon szeretnék elkezdeni mozogni, esetleg videókat tudtok ajánlani? Rubint Rékát, Béres Alexandrát, Insanity-t, Zumbát, Hip-hopot próbáltam sajnos nem jött be :( Vagy nem tudtam követni az egészet, vagy pár hét után belefáradtam és letettem az egészről, mert egyáltalán nem éltem át a "mozgás örömét". Most nem akarok így járni:(

Vagy esetleg ilyen tornagyakorlatokat csináljak, amikor megvan adva, hogy melyik nap, miből mennyit?

Ilyen ugrabugrálós videókkal szerintem több zsírt tudnék elégetni. Tudtok ilyet?

Köszi előre is a segítséget.

20/L

165cm/70kg

2013. ápr. 6. 01:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a kempo-t. vagy szerezz be kézisúlyzókat és csinálj 15-25 gyakorlatot :)
2013. ápr. 6. 10:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Youtube-on szerencsére rengeteg edzős videó van, kedvedre választhatsz :)

Én személy szerint ajánlanám : Jillian Michaels-t, BeachBody TurboFire-t, Denise Austin-t vagy ha magyarra vágysz, akkor ott van Péntek Enikő.

Ha unod már a videókra való ugrálást, akkor egyszerűen csak táncolj :) Hallgass valami jó zenét és táncolj, ugrálj rá :) Sokan úgy gondolják, hogy ez marhaság, de igenis rengeteg kalóriát lehet vele elégetni :)

Nem tudom milyen diétát követsz, de minél jobban lecsökkented a szénhidrátbeviteled, annál jobban és gyorsabban fogysz fogyni :)

2013. ápr. 6. 13:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Az a baj, hogy nem tudok táncolni, egyszerűen nincs hozzá érzékem. :( Saját szalagavatómon sem táncoltam :D Sajnos nem tudom követni a mozdulatsorokat, meg hiába nézem nem tudom leutánozni. Ilyen szempontból tök fogyatékos vagyok :D De egy begyakorolt gimnasztikai, vagy egyéb egyszerű gyakorlatokat megtudok csinálni :)
2013. ápr. 6. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!