Ha elkezdődik a suli mit ajánlotok reggelire (akármi jöhet mert itthon eszem )?
Uh, én nem szeretem az ilyen zabpehelyt, müzlit vagy gabonapehelyt. :D Nem is bírnék azt enni reggelire, de attól függetlenül még amit Bix írt tökéletes reggelire, ha szereted, edd azt:)
Én mindig barna kenyeret eszem valami fölvágottal, zöldséggel, mellé sokszor kefir vagy natúr joghurt :))
én mindennap mást eszek így változatos:)
hétfő: zabpehely+tej vagy joghurt+gyümölcs
kedd: teljes kiőrlésű kenyér(2 sz)+csirkemellsonka+mozzarella ligth szeletelt sajt+zöldség
szerda: tojásrántotta zöldségekkel(1tk olivaolaj) (a zöldségek: hagyma, paprika, paradicsom, brokkoli, gomba+1 sz barnakenyér, 1 pohár tea
péntek:1 barnamagos kifli(tök, szezásmmagos tk kiőrlésű)+1 db főtt tojás+zöldségek, 1 pohár tea
szombat: későben kelek ezért kevesebbet szoktam enni, mert majd úgyis ebéd:), 3-4 db abonett+2-3 csirkemellsonka, 1 db medve light kockasajt+zöldség
vasárnap: 2-3 db abonett 1 pohár kefír+gyümölcs
van hogy felcserélődnek a napok:)
csütörtök:melegszendvics-2 sz tk kenyér+mustár+pulykasonka csíkokra vágva+1 sz mozzarella light sajt+gombakarika, hagymakarika, paradicsomkarika, 1 pohár tea
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!