Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ilyenkor dupla annyit ehetek?

Ilyenkor dupla annyit ehetek?

Figyelt kérdés
Az iskolánkban sport nap lesz, ami azt jelenti, hogy reggel normális tanítási nap lesz, majd délután 3-4 órától kezdődik a sport nap (én nem sportolok, "csak" járkálni fogok egész este) másnap reggel 8 óráig tart, utána pedig még bent kell maradnunk, ami azt jelenti, hogy már csak este alszok.. Tehát, olyan 36 órát fent vagyok egyhuzamban pihenés nélkül. Ez azt jelenti, hogy 3x 1000 kcal (napi szükségletem) ehetek a 36 óra (ami ugye 3x12 óra) alatt? Előre is köszi!:)

2013. márc. 27. 20:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem.. húsból és zöldségből jóllakásig ehetsz. Ezt a 3x 1000 kalóriát mielőbb jó lenne elfelejteni.
2013. márc. 27. 20:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha már sportnap, akkor talán itt lenne az ideje, hogy te is rászokj a rendszeres sportra...
2013. márc. 27. 20:57
 3/9 anonim ***** válasza:
36 óráig fent? Éjszaka is sport van? Ez meg milyen iskola?
2013. márc. 27. 21:07
 4/9 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy rosszul fogalmaztam meg.. Szóval-hátha így érthetőbb- a 36 óra alatt ha nem alszok és folyton járkálok, sétálok meg ilyenek akkor ehetek 3000 kcal-t, mert ugye éjszaka is aktív vagyok, és nem alszok. És kedves utolsó azért nem sportolok, mert a labdajátékokhoz 0 ügyességem van, és ugye meccsek lesznek, azt pedig feleslegesnek tartom hogy a pályán fel-alá sétálgassak csak!:)
2013. márc. 27. 21:09
 5/9 A kérdező kommentje:
21:07 igen, ez ilyen hagyomány, hogy egyszer egy évben van ilyen!:)
2013. márc. 27. 21:10
 6/9 poiu ***** válasza:
Éjjel akkor is lassul az anyagcseréd, ha nem alszol. Még rosszabb hír, hogy az alváshiány kifejezetten hízlal.
2013. márc. 27. 21:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha alszol, akkor is van kalóriafelhasználás. Ha mozdulatlanul fekszel 24 órát egy ágyban, akkor is 1300 kalória körül égetsz. Szóval sok difi nincs, ne reménykedj! Nem ehetsz háromszor annyit.
2013. márc. 28. 06:50
 8/9 anonim ***** válasza:
De persze az alváshiány miatt kialakuló inzulinrezisztencia tök jót tesz ám a fogyózásnak. (...)
2013. márc. 28. 10:14
 9/9 anonim válasza:

Rám hallgass, ne a többiekre!

Ha nincs egyéb betegséged (túlsúly, stb) annyit egyél amennyi jólesik!

2014. márc. 2. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!