Igen! Es tudod mi javaslok meg? A kitorest es a szeles terpeszu guggolast, jo melyre. Pedig en csak 7/6napon napi 50-et csinaltam, es nagyon rovid ido alatt latvanyos volt combra, es formas. Tetszik. :) Keves feleslegem volt.
2013. máj. 10. 22:14
2/12 anonim válasza:
Hajaj, le persze, én is csípőre-hasra hízom, szép lapos lesz a hasad, meg a csípődről is leviszi. Csak az a bibi, hogy a gázos részről meg le utoljára, mert ugye mindent visz. Én pl. V-alakú vagyok, és mire lement a csípő-hasról, már tök vékony lett a lábam, meg a fenekem se tetszett. Érdemes járni mellette terembe izmosodni. :-)
2013. máj. 10. 22:27
3/12 A kérdező kommentje:
köszi válaszolók :)
2013. máj. 11. 07:28
4/12 anonim válasza:
Nincs helyi zsírégetés.
Az edzés nem fogyaszt.
A futást valószínű hogy kipróbálod, és megtapasztalod mennyire 'jó'.
2013. máj. 11. 08:58
5/12 anonim válasza:
Elkezdtem futni 1 hónapja, tényleg csodákra képes! Heti 4x járok el és 6 km-t futok le úgy 40 perc alatt.
Egy hónap alatt 4 kilót fogytam (mellette egészségesen eszek) és beleférek már a régi ruháimba :D
2013. máj. 11. 21:05
6/12 anonim válasza:
Nem értem akkor miért nem az egészséges táplálkozás képes csodákra.
2013. máj. 12. 09:19
7/12 anonim válasza:
Azér vazeg, mer attól, hogy egészségesen táplálkozik, lehet, hogy lefogy, de olyan lesz a bőre, mint a sharpei-nek. Te valami anti-mozgó vagy, az tuti. És ha valakinek mondjuk nincs pénze egészségesen táplálkozni, akkor már ne is mozogjon semmit, mert sz@rt se ér? Az egészséges táplálkozás nem akarat kérdése legtöbbször, hanem a pénztárcáé. De hál'Istennek neked megvan rá.
2013. máj. 13. 14:31
8/12 anonim válasza:
Hálistennek 100 forint 1 kiló káposzta, így igen, fussa rá.
Nem antimozgó vagyok, hanem antihazugság aktivista. HAZUGSÁG abba a hitbe ringatni a szerencsétleneket, hogy majd egy kis futás előbb segít lefogyniuk minthogy a térdeik mennének tönkre.
2013. máj. 13. 14:46
9/12 anonim válasza:
Persze, mert az egészséges táplálkozás egy kiló káposztából áll. Térde, miért menne tönkre, normális cipő kell, semmi baja nem lesz. Jó, most nem egy kétszáz kilós emberről beszélünk egyébként sem.
2013. máj. 13. 15:26
10/12 anonim válasza:
Nem tartom megerősítettnek az állítást hogy jó cipővel a futkorászás kellőképp biztonságos lenne.
Meg amúgy is jógázhat, biztos nem akar futni.
1 kiló káposzta, 1 kiló másik zöldség.. amik átlagos ára nem haladja meg a 300ft/kg-ot. Kiegészítve ~400ft/kg-os szívvel fantasztikus teljes értékű és egészséges táplálkozást lehet folytatni. A párizsi és a kenyér nem annyira olcsó, hogy ezeket kelljen enni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!