Nagyon tartok. Valamitol. Adnatok nekem tanacsot?
Szoval minden delutan olyan 1:15 percet tornazom, estenkent pedig 35 percet futok. Mar fogytam, de meg nem ertem el a celom, viszont eltunodtem azon, hogy ha azt akarom, hogy a legeslegkevesbe fogyjak a mellembol,akkor inkabb csak tornazzak, vagy folytathatom mind a kettot? Esetleg tudtok mas olyan mozgast, amitol meg annyira nem kesz kisebb a mellem? Amugy sportmelltartoval csinalok mindent, (kicsit mintha mar nem is feszulne annyira a mellemen),de szerintem az csak a feszesseg elvesztese ellen jo.
Elore is nagyon koszonom! Es bocsi, hogy nincsenek ekezetek, de mobilrol irok.
Attól, hogy ugrál annyit a melled nem fogsz onnan pluszban fogyni - onnan megy le zsír, ahonnan akar. :)
És az utolsó válaszolót ki kell hogy ábrándítsam, én mellből nagyon nehezen fogyok. (ami persze bizonyos szempontból jó, de amikor a boltokban minden jó ruhánál mellrésznél kéne még 5centi... az zavaró. :D)
Alkati kérdés. Napi 110 perc kardió túl sok, kebeltől függetlenül. Csinálj kevesebbet, de intenzívebben.
A jó/rossz hír az, hogy bármikor könnyedén vissza tudsz hízni, ha nem vagy megelégedve a melleddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!