Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon tartok. Valamitol....

Nagyon tartok. Valamitol. Adnatok nekem tanacsot?

Figyelt kérdés

Szoval minden delutan olyan 1:15 percet tornazom, estenkent pedig 35 percet futok. Mar fogytam, de meg nem ertem el a celom, viszont eltunodtem azon, hogy ha azt akarom, hogy a legeslegkevesbe fogyjak a mellembol,akkor inkabb csak tornazzak, vagy folytathatom mind a kettot? Esetleg tudtok mas olyan mozgast, amitol meg annyira nem kesz kisebb a mellem? Amugy sportmelltartoval csinalok mindent, (kicsit mintha mar nem is feszulne annyira a mellemen),de szerintem az csak a feszesseg elvesztese ellen jo.

Elore is nagyon koszonom! Es bocsi, hogy nincsenek ekezetek, de mobilrol irok.

2013. máj. 7. 21:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez alkat kérdése, hogy honnan hogyan fogysz, nem függ a testmozgás fajtájától. A sportmelltartó viszont jó dolog, de a fogyást nem előzi meg.
2013. máj. 7. 22:13
 2/5 Cilma válasza:
Ha sportmelltartót hordasz edzés közben az jó , de ha fogyni akarsz tudnod kell , hogy minden nő először a melléből fogy , ezzel nem sok mindent lehet kezdeni...:D
2013. máj. 7. 22:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Értem,és nagyon köszönöm a válaszokat. De ne álljak le inkább a futással? Mert ugye ott azért ugrál a mell bármit csinálunk vele, de tornánál nem igazán. Ja, és még annyit, hogy egy 170 cm-es magassághoz mennyi az ideális testsúly?
2013. máj. 7. 22:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy ugrál annyit a melled nem fogsz onnan pluszban fogyni - onnan megy le zsír, ahonnan akar. :)

És az utolsó válaszolót ki kell hogy ábrándítsam, én mellből nagyon nehezen fogyok. (ami persze bizonyos szempontból jó, de amikor a boltokban minden jó ruhánál mellrésznél kéne még 5centi... az zavaró. :D)

2013. máj. 8. 12:32
 5/5 poiu ***** válasza:

Alkati kérdés. Napi 110 perc kardió túl sok, kebeltől függetlenül. Csinálj kevesebbet, de intenzívebben.

A jó/rossz hír az, hogy bármikor könnyedén vissza tudsz hízni, ha nem vagy megelégedve a melleddel.

2013. máj. 10. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!