Tudtok tanácsot adni hogyan fogyjak le?
Ha nem tudsz rendszeresen sportolni, mindenképpen figyelj a napi kalóriabeviteledre. Ha az alatt fogyasztasz nem fogsz hízni. De ha fogyni szeretnél muszáj lenne sportolni valamit. Legalább otthon tornázz vagy biciklizz, stb.
90 napos diéta ;)
Nekem 15 nap alatt -4,5 kiló!
Hajrá!
Én 165/76kg voltam januárban, na akkor meg is elégeltem a dolgot, mert kb egy év alatt olyan 4-6 kg-ot híztam. Mostanra lement kb 6,5 kg.Az étkezésemen is változtattam, meg heti 5x aerob eddzést is végzek, eleinte nehezen ment, de mostmár megszokásból csinálom, sőt hiányzik, ha kimarad egy-egy alkalommal.
90 napos diéta - az, hogy heti 1 kiló az egészséges fogyás felső határát jelenti, az már mellékes.. éljen a kenyér és cukorevés és a tönkretett test, éljen a 90 napos szamárság, legyen még több ilyen..
Kérdező, az ember hús és zöldségevő. Szerinted mit kellene tenni ahhoz hogy lefogyj? Ezután a mondat után vajon mit csinálsz úgy az életedben, ami iszonyatos módon eltér a tested igényeitől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!