Adnátok tanácsot szoptatás alatti fogyáshoz? Milyen modszerrel fogyjak, kb 15 kg-ot, hogy legyen elég tejem is?
Mozgás, és figyelj oda az étkezésre.
Mint minden fogyókúra alapja ez.
A fiam 4 hós, és fogytam már 9 kilót.
Szia!
Nálam a kajálás így néz ki!
Reggeli valami teljes kiörlésű műzli, vagy jó reggelt keksz, tej, vagy csak simán gyümölcs! (nálunk a gyümire meg a zöldségre az vált be hogy ha jól meghámoztam akkor me bántotta pociját)
Ebéd: Valamilyen hús (ez lehet pörkölt is ha a család azt kap, vagy sült husi vagy főtt husi a levesből szóval bármilyen DE husi)Friss salátával(nyers zöldség) én levest csak krémleveseket eszem, semmi mást!
Uzsi nálam alma!
Vacsi: bármi csak fehérje legyen!Virsli (sülve vagy főve) tojás bárhogy elkészítve, felvágott sajtok...
ÉS ugye ebből látszik nem eszem kenyeret tésztát rizst krumplit...
ÉS naponta 15 percet tornázom
Futok itthon 1000 lépést! 100-zal is kezdheted és nagyon lassan fokozatosan eemeled!Utána pedig alakformáló torna!Szigorúan rögtön futás után!Fenékre hasra alhasra oldalamra, csípőmre, vádlira karra(bár ezt sokszor kombinálom a futással)
Én mondjuk 14 hós a volt a lányom mikor elkezdtem, de nem csökkent a tejem, és 20 hós korára 15 kilóval lettem könnyebb azóta mozgok minden nap, de újból babás vagyok, így még a 15 percnél is van hogy kevesebbet!Amennyi jól esik!
Most 22 hós lesz a lányom és még szopizik!a pocakbabim meg 8 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!