Fogyott valaki kizárólag futással?
Itt nyilván nem csodákra vagyok kíváncsi. Az egészségem miatt szeretnék elkezdeni futni, jön a jó idő, szeretnék mozogni, futni, biciklizni. Emelett kevesebb kenyeret, tésztát, süteményt eszek, több ásványvizet, próbálok kicsit jobban odafigyelni.
De az egészségem egyik feltétele a fogyás is, és ha már úgyis szeretnék futni, kíváncsi vagyok, segített-e valakinek?
Most -8 kilonal tartok, heti haromszor edzek, ketszer olyan 40 percet es egy hosszut, olyan masfel orat. Biciklizek is naponta, igaz, azt csak a munkaba menet meg vissza, nem edzes szeruen.
Az etkezes teren kaloriakat szamolok, amit megeszem, az mind "jo" etel, sok feherje, zoldsegek, gyumolcsok, keves teljes kiorlesu gabona.
köszi a választ :)
Nekem legalább 25kg-tól kéne megszabadulni, nagyon örülnék, ha mondjuk úgy július vége, augusztusra sikerülne legalább egy 10-et ledobni. Nehéz lesz, de csak az étkezéssel eddig 2 hónap alatt 5-öt sikerült, szeretném ezt egy kis mozgással kombinálva 8-10-re váltani. Év végére szeretném a súlyom visszanyerni. Tudom, hogy nehéz, csak jó lenne egy kis ösztönzés :) A bajom, hogy most jön a jó idő, de gyakorlatilag semmilyen "kellékem" úgymond nincs a sporthoz. Jó lenne egy bicikli, tudnék venni 15-ért. JÓ lenne egy jó futó cipő, sportmelltartó, ezek az alapok, ez alaphangon is 30 lenne :( ez most nem nagyon fér bele. Addig marad a gagyi cipőben kocogás, és az otthoni torna (felülés, lábemelgetés, zumba) és a taposógép :( ez nem sok, de több, mint a semmi, és remélem, hogy be tudom szerezni a többit is 1-2 hónapon belül.
"Az egészségem miatt szeretnék elkezdeni futni.."
Ez félelmetesen paradox mondat volt :D Futás, az Egészség Bölcsője :DD
Teli pocakkal nehéz futni.
Amúgy a fogyás 70-80 %-a az étrend függvénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!