Ok, tudom, hogy nem kellett volna ezt egyem. De kb. hány kcal?
Figyelt kérdés
Már nem bírtam ki,nagyon megkívántam...
nagymamám készített lekvárt,sok fajta gyümölcsből,egy fél borkánnal megettem,elég édes volt...hány kcal lehet kb. ?
2013. máj. 10. 16:34
1/19 anonim válasza:
Nyugodtan egyél. Én is szoktam... Én annyi zsíros ételt, annyi sütit eszek egyhuzamra hogy csak na! Egy disznó megirigyelné az étvágyamat.... Még is tökéletes alakom van, izmos has-láb,fenék,kar... és így fogytam sokat... a kajákról sose mondtam le... edzek!
2/19 anonim válasza:
Nem fogja ez lerontani a munkád,de mostmár egyél normálisan! Minden egyes zabaroham azt jelzi,hogy valami nem jó az étrendedben.
3/19 anonim válasza:
Egészségedre, egy időre talán elég volt, és szépen folytatod a fogyást mintha semmi sem történt volna.
4/19 A kérdező kommentje:
Hát...tudom...minden jó lenne,
de a gond az,hogy még maradt 2 nagy borkán lekvár a hűtőben...:D
múlt héten is volt egy ilyen rohamom,csak akkor mindent,szó szerint mindent felfaltam ami itthon volt...
Na szóval...akkor ez a lekvár kb. mennyi kcal lehetett,200-300 ? vagy még annál is több ?
2013. máj. 10. 17:07
8/19 anonim válasza:
jaa ahha köszi :D
énis megbirnék am enni egy üveg házi lekvárt :D
9/19 A kérdező kommentje:
De nagyon hízlal...
Attól vajon leáll a fogyás ha minden héten van egy nap amikor zabálok ?
2013. máj. 10. 17:24
10/19 poiu válasza:
Nem feltétlenül áll le. De a zabavágy jelez valamit. Vagy éhezteted magad, vagy inzulinrezisztenciád van. Egyik se jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!