Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit mozogjak, mi a véleményetek?

Mit mozogjak, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Február közepe óta lefogytam minimális étrend módosítással és heti 2-3 duci tréninggel 128kg-ról 117kg-ra.

A cél 107 kg lenne július közepéig, szóval szeretném egy kicsit begyorsítani a folyamatot.

Én arra gondoltam, hogy eljárnék heti 4x kardiózni másfél órát plusz teljesen megkavarnám az étrendem és végleg kiiktatnék minden nem oda való dolgot. (mostanában is eszek néha zsírosabb dolgokat, csak mértékkel, ezután elhagynám ezeket)

Mit gondoltok?

2013. máj. 10. 10:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Ne hagyd el a zsíros dolgokat, mert 2 hasznos tápanyag közül így kiiktatnád az egyiket. Mit ennél helyette? ..

Callanetics-ezz, Jógázz, Pilatesezz, ezek jók.

Otthonra kis Zuzana Light.

2013. máj. 10. 11:24
 2/6 poiu ***** válasza:
Nem a zsír hízlal, hanem a keményítő. Azt hagyd ki teljesen, mást nem is nagyon kell tenned. Cm?
2013. máj. 10. 18:55
 3/6 anonim ***** válasza:
A másfél órás kardiót nem fogod 107 kilóval bírni. Én azzal a helyedben még várnék egy kicsit, de ha mindenképp szeretnéd akár neten is találsz rengeteget. Írd be youtubera, hogy "low impact cardio", egy csomó találatot kihoz. :)
2013. máj. 10. 20:03
 4/6 A kérdező kommentje:

Ez lemaradt, 185cm vagyok, 21F

Keményítő az pl. a burgonya?

Milyen étrend lenne ez?

Reggelire egy kifli sonkával + kávé

Ebédre natúr csirkemell rizssel és zöldségekkel

Vacsorára meg egy dúsabb saláta, sajttal, sonkával

Köszönöm amúgy az eddigi válaszokat ment a zöld kéz :)

2013. máj. 10. 20:09
 5/6 poiu ***** válasza:
Keményítő: minden ami fehér. Krumpli, rizs, lisztből készült ételek. Tehát reggelire is jobb a zöldség, mint a kenyér.
2013. máj. 11. 07:39
 6/6 anonim ***** válasza:

A vacsora jó.

A keményítővel az a baj, hogy nem képvisel értéket. Olyan módon emésztődik meg, hogy könnyen növeli a zsírpárnákat, de jellemzően semmi értelme nincs. Kevés mellette a hasznost tápanyag. Egy zöldség általában az ellenkezője, kevés benne a keményítő de rostokat, vitaminokat tartalmaz. A keményítős növények általában inkább emésztést gátló, mérgező anyagokat. A reggeli kifli + tejes alap tápértéke a nullához tart, szóval azért vannak okai a mai elhízás járványnak, és a rákbetegek sem csak a környezetszennyezéshez köthetők, na..

2013. máj. 11. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!