Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen videóra mozogjak?

Milyen videóra mozogjak?

Figyelt kérdés

Futni nem szeretek így arra gondoltam, hogy itthon tornázok. Elkezdtem 'Béres Alexandra -A legjobb formád'-ra csinálni amit mutat de olyan gyorsan csinálja a gyakorlatokat, hogy ő már befejezi mire én elkezdem, és olyanokat csinál amit még sose láttam vagy meg se tudom csinálni :D

Valaki tud valami olyat ami "kezdő mozgóknak" való nem nehéz de mégis megmozgat/fogyaszt?

2013. márc. 7. 15:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Norbi ducitréningjei, Leslie Sanson videó nagyon jók, én ezzel kezdtem.
2013. márc. 7. 16:42
 2/2 anonim ***** válasza:

ez a program kezdőknek nagyonNAGYON jó, 3 fokozat van, mindegyiket 10 napig kell csinálni, és keress kicsit utána, egész jó eredményeket lehet vele elérni.legalábbis megadja az alap állóképességet, ami után már durvább edzéseket is meg tudsz majd csinálni:)

http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8

2013. márc. 7. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!