Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma szerintetetk nagyon sok...

Ma szerintetetk nagyon sok kcalt vittem be?

Figyelt kérdés
Ma reggel megittem 2dl kakaót majd délben is 2dl-t ? délután pedig megettem 2db kicsi almát, ez nagyon sok? nem akarok hiizni ,mert tavalyelőtt kezdtem a fogyókúrám 105 kg-ról indultam és 50 kg-mot fogytam .. most 55 kg vagyok 170 cm-hez ez sok? mennyit kellene fogynom?
2013. máj. 8. 16:42
 1/3 anonim válasza:
Elősször is grat az 50 kilódhoz:)) Elmondod miket ettél? Amugy nem vittél be sokat:)) És nem kell fogynod tökéletes vagy^^ Még ha szeretnél hízhatnál is 10 kilót:D
2013. máj. 8. 16:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez kb 200 kalória, az éhenhaláshoz is kevés. Mindenképpen egyél még valamit. Nem fogsz visszahízni attól, ha rendszeresen eszel egészségen.
2013. máj. 8. 16:57
 3/3 A kérdező kommentje:
mikor a fogyókúrát kezdtem akkor mindent megettem csak kisebb mennyiségben :) és aztán mikor lement az első öt kiló akkor határoztam el hogy keményebben fogom és egyre kevesebbet ettem :) majd elkezdtem tornázni :) felüléseztem és futottam :) és így ment le egy fél év alatt az 50 kg:) szóval annyi a lényeg hogy számolni kell a kalóriát, hogy a bevitt kalória kevesebb legyen kb 500kcal-el mint az elégetett és sportolni kell :)
2013. máj. 8. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!