Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kalóriát vittem ma be?

Hány kalóriát vittem ma be?

Figyelt kérdés

reggeli:fél szendvics(zsemléből)

ebéd:húsleves(2 merőkanál)

uszonna:1 db piritós,1db tükörtojás..

fogyókúrűzom és nagyon félek,hogy ma több kalóriát vittem be a megengedetnél..:(

2012. aug. 28. 17:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Te teljesen hülye vagy... Már bocs, de már 50 milliószor le lett itt írva, hogy ha éhezteted magad akkor az hosszú távon bukta.

Amit ettél az max 400 kcal, de csak szemét szénhidrát és zsír, talán a tükörtojás részében volt vmennyi fehérje is, de most nem az a lényeg.

És azért leírom 50millió+1-szer is: Hiába eszel ilyen kevés sz*r-t az elején fogsz fogyni..izomból és nem zsírból. Hosszú távon pedig ha egyszer normálisan eszel visszahízod a leadott kilókat csak duplán.

Most komolyan megéri?

Milyen magas vagy? És hány kg?

2012. aug. 28. 17:36
 2/2 Krisz85 ***** válasza:

600 kcal-t ,

nézd ez ahhoz fogsz vezetni hogy az amúgy is dög lassú anyagcseréd még lassabb lesz ha veszítesz is a súlyodból főleg izmot és vizet fogsz, tehát ezt nem kéne eröltetni és bele kéne kezdeni egy normális diétába meg életmódváltásba, fogyókúra olyan nincs,csak a bénáknak...

2012. aug. 28. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!