Fogyott már valaki kalóriaszámolással?
Igen fogyott más valaki.
Úgy csinálta, hogy szabott egy kalóriahatárt magának, és az alatt táplálkozott.
Bármennyit fogyhattak ezzel.
Sokszor a kaloriabazis.hu oldalt használják.
Tudod, hogy ez az egész fölösleges és hülyeség? Hogy a tested nem gép, amibe kitalált mennyiségű energiát kell bevinni, hanem egy komplex szervezet aminek jó minőségű táplálékkal kellene megtölteni a gyomrát?
Tehát nem kalóriára, hanem jóllakásra kellene enni, és nem olyan sz.ar kajákat amiknek számolni kell a kalóriatartalmát mert kóros hízást okoznak, hanem természetesebb, zsírosodást nem okozó élelmiszereket. Ugyanis ennyit és a kalóriaszámlálás alapelmélete, a kalóriamérleg-elmélet, a sz.ar kaják hízást okoznak.. igen, de a jó minőségű tápanyagokkal bevitt plusz kalóriák meg nem, És nekünk ezekre van szükségünk nem sz.ar kajákra.
Én is így fogyok, 1 hónap alatt majdnem 4 kiló lement rólam vele, de mindenképpen fontos, hogy emellett MINŐSÉGI kaját egyél, tehát ne gyorskaja, édesség, cukros üdítők tegyék ki a nap mennyiséget, hanem zöldség, gyümölcs, csirke, túró, tojás stb. :)
Én speciel a kalóriabázist használom, így azt is látom, hogy mondjuk mennyi fehérjét kéne még bevinnem. ^^
A számolgatásnál az beteges, ha 30 percig szöszmötölsz a kiméregetéssel, folyamatosan ezen görcsölsz, ha csak 1-2 grammal is túlléped a keretet kikészülsz stb.
Nekem napi 20 perc össz-vissz a számolgatás, és felvitel kalóriabázisra... asszem ez talán nem beteges. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!