Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyott már le valaki futás...

Fogyott már le valaki futás nélkül?

Figyelt kérdés

Nagyon sok rakódott a combjaimra és a csípőmre, szinte csak itt látszódik meg a túlsúlyom.

Viszont nem futhatok, mert gondok vannak az egyik csigolyámmal.

A biciklizést meg az úszást bírom és az olyan sportokat ahol nem éri "ütés" a gerincemet.

De akkor hogy fogyjak le? 7 kiló plusz van rajtam.

2013. ápr. 19. 21:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés? Minden mozgás jó. Nincs jobb, vagy rosszabb! A kalóriabeviteledre meg figyelj oda, és akkor fogyni fogsz!
2013. ápr. 19. 22:02
 2/7 A kérdező kommentje:

Mindenhol azt olvasom hogy a hasról meg a combokról a zsírpárnákat futással lehet ledolgozni. Innen ered a probléma :)

A cukor és a szénhidrátok beszüntetése megoldást jelenthet az étkezés terén?

2013. ápr. 19. 22:07
 3/7 poiu ***** válasza:
Igen, cukor + keményítő = tilos. Mozgás, ami jó neked, séta, bringa és úszás. A futás nem kötelező, itt csak annyi az igaz, hogy a lábadban vannak a legnagyobb izmok, ha ezt mozgatod, több zsírt égetsz. De enélkül is menni fog.
2013. ápr. 19. 22:43
 4/7 anonim ***** válasza:

akkor a kettlebell edzést neked találták ki.

gerincproblémák javításához ideális,lévén a törzs megerősítését célozza.

az egyik legkeményebb edzés állóképességileg.

nincsen benne ugrálás.

és kb 4-5x annyi kalóriát eléget,mint egy ugyanannyi ideig tartó kocogás.

2013. ápr. 20. 00:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Én soha nem futottam, mégis leadtam 25 kilót.

Konditermi súlyzós edzés és kettlebell ami valóban hasznos, de 70%-ban úgyis a diétádon múlik, nem a sporton. Viszont helyi zsírégetés NINCS hiába akarod te innen meg onnan leadni a zsírt, az egyenletesen fog fogyni, ahogy a genetikád meghatározza.

2013. ápr. 20. 08:26
 6/7 anonim ***** válasza:

1-es vok.

Azért a teljes szénhidrát megvonás butaság lenne! :)

Másrészről én már 12 kilót fogytam futás nélkül.

2013. ápr. 20. 08:57
 7/7 poiu ***** válasza:

Teljes szénhidrát megvonás nem butaság, hanem lehetetlen (hacsak nem vagy eszkimó :-).

A zöldség is szénhidrát, de lassú szénhidrát. A keményítőt kellene kiiktatni, mert az úgy hat, mintha cukrot ennél.

2013. ápr. 21. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!