A futás erősíti a vádlit?
Ha ezentúl napi fél-1 órát járok futni, az erősíti a vádlimat? Igazából az nem lenne baj, ha erősebb lenne, de nagyobb lehet tőle?
Csak azért kérdezem mert nagy vádliizmom van, és azt nem szeretném hogy túlságosan nagy legyen esetleg a futás miatt.
(Amúgy lábról szeretnék elsősorban fogyni. A felsőtestem már tök csontos, viszont a combjaimat és a fenekemet még mindig nem szeretem.)
Lány vagyok.
Tudom, hogy betegséghez vezet, sajnos tavaly nyáron anorexiás voltam..
Azért kezdtem el inkább futni mint fogyókúrázni, mert ha fogyok, akkor inkább a felsőtestemről fogyok mint comb- vagy fenéktájékról.
Köszi a válaszokat! :)
Akkor sajnos jol ratapintottam a dologra.Te nem csak anorexias voltal,hanem meg mindig az vagy(:.Csak most futassal kompenzalod.Most öszinten,tetszik neked hogy felül olyan csontos vagy?!De szerintem alul se lehetsz "vastag".A környezeted mit szol ehhez?Mellesleg a pasiknak a formas karcsu lanyok jönnek be,de a gebe csontos beesett arcu nök ijesztöek.
Most hany centi es kilo vagy?
Nem, nem vagyok túl vastag alul sem, és nincs is körte-alakom, csak mindig is úgy fogytam, hogy elsősorban felülről ment le mindenhonnan, és csak utána fogytam lábról/fenékről. A vádliizmom erős, csak szerettem volna tudni hogy megnő-e nagyon a futástól.
18 éves vagyok, 167cm és 49kg. Tudom hogy még mindig nagyon vékony vagyok, de a tavaly nyáreleji 38(!) kilómhoz képest ez már nagy különbség..
És lehet hogy igazad van; még mindig vannak bennem anorexiásokra jellemző beteges dolgok, de fokozatosan javulok. Egy ilyen betegségből amúgy teljesen kinőni szinte lehetetlen. Ha egyszer már voltál anorexiás, az életed mélypontjain megint bekövetkezhet.
Köszönöm mindenkinek a választ!
Utolsó; rendben, akkor azt hiszem áttérek a súlyzózásra, vagy valami hasonlóra..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!