Szeretnék vékonyabb, formásabb combot. Hogyan érhetem ezt el? A futás az erősíti a combom, izmosítja vagy formálja?
Nekem vasatg a combom,a hasam meg lapos...szóval nagyon aránytaslanul nézek ki,ha meg a fenekem is hozzávesszük...
Szeretnék olyan gyakorlatokról információt,amivel el tudom érni,hogy ne vastagodjon,hanem inkább formásodjon a combom.Nem tudom,hogy létezik e olyan gyakorlat,ami nem izmosítja a combom.
Ha tudtok jó fitneszvideókat,akkor linkeljétek be ide...
Előre is köszi!
Engem egyáltalán nem zavar....
Mondanál róla nekem még egy pár szót? :D
Köszönöm!
Tudom, hogy ez nem a reklám helye és hihetetlen is, de az agykontroll (Silva-féle módszer) erre is jó.
Elképzeled a célt, hiszel benne, várod, és lőn...
Igen,köszönöm....
Igazából most csak az jutott az eszembe,hogy hol és mennyiért kapható...
Ha eszembe jut majd valami,akkor írok :D
Köszönöm!
"Tudom, hogy ez nem a reklám helye és hihetetlen is, de az agykontroll (Silva-féle módszer) erre is jó. Elképzeled a célt, hiszel benne, várod, és lőn..."
Persze, biokémiát és élettant meg azért oktatnak az orvosin, mert ez a csodás módszer még nem jutott el oda...
Amit tehetsz: felállások sorozata, helybenfutás/futás, továbbá bármilyen gyakorlat, mely a lábak nagyfokú megterhelését igényli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!