Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Koplalás? Valaki fogyott úgy...

Koplalás? Valaki fogyott úgy hogy nem evett?

Figyelt kérdés
Nem a nagy beoltásokat várom. Nem önkínzásra gondolok, hanem arra, hogy valaki minden másnap eszik (gyümölcs, zöldség, hús, sovány tejtermék) és minden másnap csak iszik(víz, tea, esetleg cukormentes üdítő). Egyrészt tisztítás céljából, másrészt fogyás, ha megpróbáltam és nem érzem kényelmetlennek, sőtt egész jól elvagyok ezzel, szóval várható valamilyen látható eredmény? 2. napja vettem vissza a kajálásból, és nem vagyok fáradt, se gyenge, a hasam sem fáj vagy korog, nem vagyok rosszul. Mit tegyek, hogy a testem ne kezdjen el raktározni, hanem azért eméssze a feleslegem? A nehezen emészthető alapanyagokhoz több kalóriát kell elégeni?
2013. ápr. 10. 19:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Számtalan kérdés foglalkozott már a koplalással, úgyhogy te is pontosan tudod, hogy nem tudsz az ellen tenni semmit, hogy a szervezeted átálljon a raktározásra.

Koplalással hízni lehet.

2013. ápr. 10. 20:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy mi abban olyan nehéz hogy kiszámoljátok kalóriára, vagy grammra, MINŐSÉGI kajából a szükségletet és betartjátok 12 héten át, mellette meg heti néhány saját súlyos vagy súlyzós edzés és 4-5-6 aerob.Ennyi a titok, és nem lesznek emésztési gondjaid,fittebb leszel, és ténylegesen zsírt égetsz nem azt a kevés izmot ami rajtad van, és miután vége nem úgy nézel ki mint egy lapát sz.r. Ez a rendszer enyhén szólva meg fogja állítani az anyagcserét, másrészt mi az értelme azon kívül, hogy kalória deficitet okoz? A fogyás nem csak ebből áll, hanem ami döntő : milyen hormonális folyamatokat indít be a szervezetedben.Amúgy pedig, ha ez működne és nem az általam felvázolt mód akkor mindenki baromira jól nézne, ki mert az itt kérdezők 99%-a kipróbálta már a hasonló módszereket.Akik pedig fokozatosan érik el az eredményt (alsó hangon 2 hónap) nem azért csinálják mert fullra hülyék, és szeretik kínozni magukat.Sajnálom, hogy kicsit kemény voltam, de nem lehet már ilyen kérdésre mit írni...
2013. ápr. 10. 21:14
 3/4 anonim ***** válasza:

14-16 óra után megsínyli az izomtérfogat és hosszútávon az egészség.

de ésszerű böjt az létezik-

[link]

[link]

[link]

de ezekben is ugyanúgy kell számolni kalóriát és edzeni mellé.

2013. ápr. 10. 21:16
 4/4 poiu ***** válasza:
Van ilyen módszer, működik, ha tudod csinálni, semmi gond. (A böjti átálláshoz kb. 24 óra kell, tehát a másnaponta evés teljesen OK.
2013. ápr. 11. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!