Fogytatok már le koplalással?
miért kellene koplalni?sztem az belehalt aki koplalt,nem fog írni.
és mind visszajön mikor normalis kajat eszel.
van a 7 napos diéta nézz utana a neten.ismeröseimnek bejött és nem jött vissza.
Igen, amikor 14 éves voltam. Kábé a másfélszerese jött vissza, hát valami remek dolog volt.
Most egészségesen lefogytam 11 kilót, és áldom az eszem, hogy már nem vagyok olyan hülye, hogy éheztessem magam.
tudni kéne hogy hogy mükdöik a szervezet:
a zsírkészletek egy liptin nevű hormont termelnek, ami jelzi az agynak hogy nem kell az éhség érzetet bekapcsolni. egyúttal hatással van az anyagcsere folyamatra (felgyorsítja).
minnél magasabb a liptin értéke a szervezetben annál gyorsabban müködik az anyagcsere.
fogyasztószernek mégse lehet használni mert kimutatták hogy a kövér emberek szervezetében bár magasabb a liptin szint, de a szervezet "ellenállóbb" vele szemben (most nem jut eszembe rá a helyes szó, de ugyanaz a helyzet mint az inzulinnal cukorbetegeknél.
koplalás ideje alatt a liptin szint csökken, ezért az anyagcsere is csökken, mondhatni a szervezet átál koplalási üzemmódba, és tartalékója az energiát. ezért van hogy étkezés nélkül akár 4-5 napig is kibirja az ember...
szóval koplalással pont hogy nem lehet lefogyni.
6 kg-ot, 2 jött vissza, de rosszul éreztem magam alatta, nem kívánom senkinek.. Elsősorban nem is fogyni akartam, csak rosszul érezni magam..Mellesleg az alakom ugyanolyan rossz maradt mint előtte volt, ha nem rosszabb.. Olyan szétfolyós.. Idióta voltam.. Ha visszamehetnék az időben biztos megverném magam..
Az éhségérzetet amúgy elsősorban nem a leptin hormon okozza, bár annak is nagy szerepe van benne, hanem a szövetek energiahiánya, csökken a vér glükóz, szabad aminosav és szabad zsírsav szintje. Amikor kajálsz utána visszaállnak a vérparaméterek a normális értékre..
Én 1x 15 évesen ( 1,5 hónapig koplaltam, és sportoltam mellette) 13 kg ment le, 59 kg lettem.
Ebből 4 év alatt 5 kg jött vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!