Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogytatok már koplalással?...

Fogytatok már koplalással? Lehet így fogyni?

Figyelt kérdés
ki az aki már fogyott így?és milyen szinten koplalt? mennyi idő alatt ment le,és mennyi? bármilyen tapasztalatokat,tanácsokat szívesen fogadok ezzel kapcsolatban!!!
2012. jún. 4. 14:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
71%

Én igen. Napi 300-800 Kcal. 4 hónap alatt 40 kilót.

Aztán 5 évembe telt mire újra gyógyszer és görcsök nélkül tudtam bármit is enni.

2012. jún. 4. 14:42
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Koplalással nem, de nagyon visszafogott, mértékletes evéssel. Nem volt koplalás, mert nem vittem túlzásba, így fél évig tartott, de megérte, mert nem lettem beteg, és elértem a célom.

Nem kell szélsőségekbe esni, normálisan is lehet.

Semmit nem vontam meg magamtól amúgy, még a csokit sem, csak MÉRTÉK.

2012. jún. 4. 14:45
 3/13 A kérdező kommentje:
nincs nagy súlyfeleslegem,kb 4-5 kg.sportolni nem tudok,most tört el a lábam.viszont nyárra szeretnék kicsit jobb formában lenni.. úgy tervezem,hogy sok folyadékot iszom,megeszem a suliban az ebédet,és az ebéden kívül csak gyümölcs. erről mi a véleményetek??
2012. jún. 4. 14:47
 4/13 anonim válasza:
37%
Persze hogy lehet, de húsokat és fehérjét nyugodtan ehetsz egy keveset! A cukrot és a szénhidrátot kerüld. Ne egyél kenyeret vagy péksüteményeket és süteményeket, tésztát, olajos és sós ételeket. Ja és ne igyál semmi cukros löttyöt csak vizet.
2012. jún. 4. 14:49
 5/13 A kérdező kommentje:
dejó! köszönöm az eddigieket. azt hittem leordítjátok a fejem a koplalás miatt..:)
2012. jún. 4. 14:50
 6/13 anonim ***** válasza:

Szeretnéd, hogy leordítsuk?:)

Tapasztalatokat kértél.:)

2012. jún. 4. 14:51
 7/13 A kérdező kommentje:
neem dehogy is.:)Te amúgy mennyire koplaltál? és mennyit fogytál?
2012. jún. 4. 14:54
 8/13 anonim ***** válasza:
Én az első voltam...:)
2012. jún. 4. 15:01
 9/13 A kérdező kommentje:
jaaa rendben,akkor bocsi.. :)
2012. jún. 4. 15:10
 10/13 anonim ***** válasza:
Szia egy hónap alatt 7kg.. Tapasztalat: 2 hét alatt amint újra ettem visszajött..Minden egyes étkezésnél fájt a gyomrom. A fejem folyamatosan fájt, szédültem, a suliban nem tudtam koncentrálni.. Egyfolytában fáradt voltam, a hónap alatt 2-szer menstruáltam egy helyett.. Hogy milyen szinten koplaltam? Kb egy péksüti egy müzli és egy kistányér leves...
2012. jún. 4. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!