Hány napi koplalással tudnék 5 kg-t fogyni?
Nem vagyok valami sportrajongó ezért inkább a koplalást választom. Szóval arra gondoltam hogy mindennap sétálok 1 órát (a 2 kutyámmal felváltva) és hogy teát, meg kávét iszogatok egész nap. Szerintetek így hány nap alatt tudok attól az 5 kilótól megszabadulni?
Légyszi akik a dolog ellen vannak inkább ne is írjanak mert az idejüket pazarolják! Köszönöm!
16/L
én nem vagyok ellene, van a múltamból egy erős "pusztuljon a férgese" mentalitás.
viszont koplalással nem lehet lefogyni. már 1 nap után elkezd a tested zsírt tartalékolni, és fehérjéből + glikogénből ellátni energiával. nem kell olyan sok, mert lelassul az anyagcseréd. persze úgy 1 hét után beindul a fehérjetakarékosság, ami nagyon lecsökkenti a saját fehérje bontást, de ilyenkorra már látványos és akár panaszt okozó izomveszteségek alakulhatnak ki (ugye ez főleg a szívet érinti) és eztán a halálig már megy le a zsír, és csak annyi izom ami a glikogenezishez kell. mert ugye az agyadnak akkor is kell cukor, ha nem eszel szénhidrátot, és ezt zsírból nem tudod előállítani.
5 nap alatt viszont elhanyagolható a fogyás, szigorúan betartott diétával lenne olyan heti 1 kiló, kezdéskor több de zsír akkor is 1 kiló körül lenne.
vizet leadhatsz az 5 nap alatt, meg jól kiszarod magad, ennyit fogynál 80-90%-ban. a többi lenne izom+zsír+glikogén.
"Utoljára a szívet emészti fel a szervezet, hiszen az is egy izom, és mindig az alapizomzat kerül utoljára feldolgozásra, előtte ugye a zsír és a hús tűnik el,"
valóban köznapi szavakkal tetszett élni, olyannyira, hogy nehéz eldönteni mennyire helytálló az egész írás.
amennyiben racionálisan meg lehet különböztetni a húst és a szívizmot, annyiban még lenne értelme az egésznek.
az hogy izomzatot nem épít le a szervezet nagy kalóriamegvonás mellett, sajnos teljesen abszurd. az izomzat előkelő helyen van mint fehérje és energiaforrás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!