Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogytatok már koplalással?...

Fogytatok már koplalással? Lehet így fogyni?

Figyelt kérdés
ki az aki már fogyott így?és milyen szinten koplalt? mennyi idő alatt ment le,és mennyi? bármilyen tapasztalatokat,tanácsokat szívesen fogadok ezzel kapcsolatban!!!
2012. jún. 4. 14:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát, az én módszeremet biztos koplalásnak vennék mások, mert ötször ettem keveset egy nap (téényleg keveset) husit, zöldséget, sajtot, natúr joghurtot, néha gyümölcsöt.. Szóval úgymond ettem, de odafigyeltem nagyon hogy mennyi szénhidrátot eszek, nagyon keveset fogyasztottam. Ebből kifolyólag a napi kalóriabevitelem is alacsonyabb volt jóval, mert hát a húsokban közel sincs olyan hú de sok kalória.. lényeg a lényeg, én jól éreztem magam, egy hét után már az édességek se hiányoztak, 1 hónap alatt minimum 5 kg fogyás ami akkor utána vissza se jött, csak egy nagyon hosszú és kitartó zabálás után (de akkor se annyi amennyit leadtam) Mondjuk az is közrejátszhat, hogy én viszonylag könnyen fogyok (szerencsére). :)
2012. jún. 4. 18:36
 12/13 anonim ***** válasza:

"Persze hogy lehet, de húsokat és fehérjét nyugodtan ehetsz egy keveset!" Ez zseniális ötlet. Diéta alatt pont, hogy meg kell emelni a fehérje bevitelt és csökkenteni a szénhidrátot, különben katabolikus állapotba kerül és az izmot is bontani fogja.

Te meg ne gyümölcsöt egyél étkezések között, ha már diétázni akarsz, hanem zöldséget, mert a gyümölcs is cukor. És a koplalás hülyeség, de nem fogom ezredszer is kifejteni róla a véleményem.

2012. jún. 5. 10:25
 13/13 anonim válasza:

Én kb 3 hét alatt 8 kg-ot fogytam mindezt úgy hogy egyáltalán nem ettem csak hétvégén amikor hazajöttem!

Nekem nem fájt a fejem sem stb de lehet azért mert a 100% os gyümölcsleveket egésznap ittam folyamatosan!(egyébként tapasztalatból mondom hamar visszajön amit így fogysz le)

2012. jún. 10. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!