Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogytatok már le koplalással?

Fogytatok már le koplalással?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor mennyit és mennyi jött belőle vissza?

2013. ápr. 7. 10:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Attól függ mi számít koplalásnak. SOkan azt is annak neveznék, amit én csinálok, pedig eszem, csak keveset és fgyelek, hogy mit. Mondjuk nem is fogyok havi 2 kilónál többet.
2013. ápr. 7. 16:43
 12/12 anonim ***** válasza:

Én nem, de ismerek olyat, aki igen. Valami 6 hét alatt tizensok kiló (az igen kevés evés mellé sok éjszakai munka), ebből jött vissza pár, mert nem bírta tartani szédelgés nélkül, aztán még jött, mert akkor lett kisfiúból felnőtt, gondolom izmosodott, vállasodott, de karcsú maradt, néha max pár kilóval hason, semmi több.

Gondolom, szerencsés alkat és körülmények játszottak közre, nem ajánlanám senkinek, de nem törvényszerű, hogy lehetetlen. Ha az ember sokáig koplal, nyilván lefogy, ez elkerülhetetlen - hacsak meg nem hal. Persze egészségtelen, de ha "sikeres", akkor bizonyára kevésbé, mintha valaki évekig gyötri magát agyatlan, tápanyaghiányos fogyókúrákkal és bűntudattal. Leginkább egészségesen kéne fogyni, ha nem megy, akkor inkább amennyire lehet, egészségesnek lenni pár kiló plusszal...

Én súly szempontjából stagnáló típus vagyok, de télen egy fűtetlen házban, pénz és jóformán étel nélkül eltöltött 11 nap azért még nálam is levitt vagy 4 kilót, gondolom részben izomból és vissza is jött, amikor rendeződtek a körülményeim :)

2013. ápr. 7. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!