Koplalással fogytatok már? Mennyit?
Húha :/
Ez így nagyon nem jó, nem ajánlom!
Egyrészt azért, mert a sav ki fogja marni a gyomrod, és könnyen vezethet gyomorfekélyhez!
Másrészt meg nem viszel be a szervezetedbe kellő vitamint, és jó pár kiló után a hajad mennyisége is a felére fog csökkenni :/
Nem sokat, csak 8kg-t 1 hónap alatt kb. Pedig volt miből. Napi 3 joghurton éltem. Utána kicsit elkezdtem többet enni, visszajött, nagyon gyorsan még több is, mint amit leadtam.
Koplalni soha többet nem fogok. Rosszul is voltam folyton, szédültem.
Egy fél éve már máshogy álltam neki. Napi 4x eszek egészségesen, mértéket tartva. Nem vagyok éhes sosem, jól érzem magam. Sportolok mellé heti 3x-4x, jól bírom a mozgást, szeretem, koplalás mellett megmozdulni nem volt kedvem/erőm. Amit koplalással leadtam 8kg-t, az végig szenvedés volt. És nem is volt tartós, sőt. Most minusz 27kg-nál tartok, és egy napig nem szenvedtem érte:)
Szia! A koplalás legnagyobb veszélye az, hogy nem elég, hogy rossz lesz a közérzeted és gyenge, fáradt leszel, de rövid időn belül vissza is vándorol minden, ha visszatérsz a normális étkezésre. Ugye ez a jól ismert jojo effektus. Többet érsz, ha alkalmanként inkább egy-egy pár napos salaktalanitó kurát választasz, az ilyen után még fel is frissül a szervezeted, kiürülnek a méreganyagok, és még fogyhatsz is. Ez általában nem is jön vissza. Ilyenből többfélét találhatsz a neten is.
Amúgy meg a többi napra egészséges étkezés és sport.
Előző válaszoló:
Először is gratulálok, szép teljesítmény, tényleg nagyon ügyes vagy, további kitartást! :)
Megkérdezhetem, hogy a napi 4 étkezésed miből állt?:)
Én kb. 15-20 kilót, 4 éve. De azóta visszajött. :(
A módszerem az volt, hogy nem ettem.Először csak szénhidrátot nem, majd egyre kevesebbet ettem, a végén pedig már semmit. Ha anyuékkal kellett ennem, akkor pár falatot, de amúgy semmit.
Egy ideig még tartottam a súlyom, szénhidrátot utána sem ettem, de aztán visszatértem a normál kajára. És lassan a kilók is visszatértek. Szerintem ennyit, amennyit én fogytam így, nem egészséges, tiszta roncs voltam utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!