Koplalással fogytatok már? Mennyit?
8 nap-6 kiló
Szenvedtem,nem is kicsit,de megérte
15:49-es!
Abból áll nálam a napi 4 étkezés, hogy reggelire eszem egy szelet teljeskiörlésű kenyeret, felvágottal,sajttal,valamilyen zöldséggel. +2dl 100%-os narancslé,kávé.
Tízóraira valamilyen gyümölcs megy, pl egy alma, vagy barack, bármi, esetleg joghurt.
Ebédre majdnem bármit megeszek, tészta kivételével. Még rántott hús is belefér néha.Vagy rizseshús, levesek, lecsó, főzelékek,ilyesmik. Én főzök, úgyhogy próbálok mindent egészségesebben főzni,kevés olajjal, meg ha muszáj a liszt, akkor tk.liszttel csinálom pl habarást. Meg nyilván nem egy fél kilót szedek a kajákból:)
Vacsira pl 2 tojásból rántotta, zöldséggel, vagy 2-3virsli ketchuppal, persze kenyér nélkül. Vagy saláta.
Ilyeneket eszem kb, persze mellette mozgok és így fogytam le. Nem tartok pedig vasszigort, néha kis édesség is belefér. Lényeg, hogy néha nem napiszinten. Inni meg csak vizet iszom, ugye reggel kivétel csak akkor iszok gyümilevet. Utána egész nap csak víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!