Mennyit kellene még fogynom?
Figyelt kérdés
1év alatt 25KG-t fogytam.
Most ez a helyzet:
Vészes a helyzet még nagyon?
2013. máj. 7. 10:30
1/9 anonim válasza:
huh, gratulálok:)
Nem vészes nem kell már szerintem fogynod mert kicsit..megnyúlt a bőröd inkább tornázz nagyon sokat.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. máj. 7. 10:41
3/9 anonim válasza:
A fogyáshoz gratulálok, de nem szépítek, nem a legjobb.
Nem sportoltál, hanem csak diétáztál, igaz?
Sok fekvőtámasz, súlyzós gyakorlatok, fehérjedús táplálkozás és sok idő, hogy a bőröd visszahúzódjon.
Fogynod már nem kell, csak formálódni.
4/9 A kérdező kommentje:
Igen valóban így van...
2013. máj. 7. 12:03
5/9 anonim válasza:
25 kilót lefogyni nem semmi ... sportolnod kellene keményen, hogy némi izommal is kitöltsd a bőröd, és talán kicsit vissza is húzódna, bár azt hiszem az nem szokása a bőrnek
6/9 anonim válasza:
járj el kondozni az sokat fog segíteni
7/9 A kérdező kommentje:
Izommal szeretném feltölteni igen, de viszont a ló túloldalára sem akarok átesni. Normális alakot szeretnék... se dagadt, se túl izmos ,de ezt szerintem csak sok izommal lehet feltölteni...
2013. máj. 7. 13:31
8/9 benzike válasza:
Erdekes en 7 honap alatt fogytam le 35 kgot es megse log a bőrőm mivel az elejétől kezdve kondi plusz jó táplalkozás rengeteg fehérjevel és vitimannal
9/9 A kérdező kommentje:
HA elolvastad volna senki nem csodálkozott ezen, gratulálok, De nem ez volt a kérdés. :)))))
2013. máj. 7. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!