Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kilónak tippeltek?...

Hány kilónak tippeltek? Mennyit kellene fogynom h jobban nézzek ki egy kicsit?

Figyelt kérdés
160 cm magas vagyok és 18 éves
2013. máj. 6. 12:47
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
2013. máj. 6. 12:47
 2/19 anonim ***** válasza:
Tipp: 65 kg. Legalább 55-ig le kellene menned.
2013. máj. 6. 12:53
 3/19 anonim ***** válasza:
Kb 70-75 kg vagy, ez minimum 15 kg felesleget jelent.
2013. máj. 6. 12:56
 4/19 anonim válasza:
75-80. Pedig homokóra alkat vagy, ha leadsz 15 kilót, nagyon csinos leszel. A derekad így sem vészes, de azok a combok borzasztóak! És hidd el, 18 évesen még akármilyen alakod lehet, ha nekiállsz tornázni, mert a bőr alkalmazkodik a változásokhoz. 10 év múlva már rugalmatlanabb lesz a bőröd, addigra el kéne érned egy csinosabb formát!
2013. máj. 6. 13:05
 5/19 anonim ***** válasza:
3%

65 kg körül lehetsz. Aki 80-t ír az jó nagy bunkó. Èn 70 kg vagyok és 2x ilyen kövér, pedig ugyen ekkora vagyok cm.(habár korban is sokkal több vagyok)

Szóval 60 kg körül elég lenne már. De comból szerintem a legnehezebb. Ès neked itt csak a combjaid nagyon vastagok, de azok rettenetesen. Szerintem kezdj el intenzíven sétálni. vagy kocogni. Semmi esetre se kezdj el kemény sportot, a nagy diéták sem fognak sokat segíteni.

Itt a jóidö, ha suliba jársz vagy melózni, tedd meg az útnak egy részét gyalog. Kb annyit, hogy 5 km séta legyen meg minden nap. Ha busszal jársz akkor vagy az elejét vagy a végét pl 2-3 megállót gyalogolj le...

2013. máj. 6. 13:18
 6/19 anonim ***** válasza:
Kb. 85 kg lehetsz. Szerintem egy 20-ast le kéne dobnod.
2013. máj. 6. 13:20
 7/19 anonim ***** válasza:
65-től biztos több vagy, én 162 cm vagyok és 66 kg-san nem voltam ennyire husi, így én 70-75 kg körül tippelnék. Szerintem 55 kg-san már bomba nő lennél, de ha kezdetnek 10 kg-ot leadsz már az is sokat jelent.
2013. máj. 6. 13:22
 8/19 anonim ***** válasza:
75-80 kiló vagy. Felsőtesttel semmi baj.
2013. máj. 6. 13:28
 9/19 anonim ***** válasza:
Mivel eleg alacsony vagy 75kg-t mondok, de megkockaztatom a 80at is
2013. máj. 6. 13:32
 10/19 anonim válasza:
Jajj, azért nem olyan hű, de vastagok azok a combok, ahogy itt leírják :D 18 évesen, nagyon könnyen le tudod adni, csak kitartás kell hozzá!:) Én régen utáltam futni, de elkezdtem, és napról napra jobban ment, komolyan mikor elkezdtem, 5perc után végem volt, két hónap múlva, már lazán ment 45 perc is! persze, csak kocogás inkább. Neked is a kocogást ajánlanám. Tegyél fel zenét, meg fogod szeretni.:) Vagy járj úszni. A bicaj nekem nem vált be, de embere válogatja. Kerüld az édességet, a chipset, és a hasonlókat, egyél almát, zöldséget, ilyesmit. Sok sikert, menni fog!:)
2013. máj. 6. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!