Szerintetek mennyit kéne fogynom? Kb. hány kilónak tippeltek? (kép lent)
Figyelt kérdés
Egyébként 168 cm vagyok.
1-2 hete kezdtem el mozogni, és egészségesebben étkezni, de még elég kezdő vagyok az ilyesmiben. Persze, sokat olvasgattam a témában, de annyi mindennel van tele az internet, hogy nem tudom, mit lenne érdemes csinálnom kezdésképp, de az biztos, hogy ennél jobban szeretnék kinézni :) Szerintetek?
2012. márc. 15. 15:56
3/12 anonim válasza:
Hova a szarba akarsz fogyni?! Így jól nézel ki, ott ahol kell kerek vagy!
44/F
5/12 mus musculus válasza:
60 és 65 között lehetsz valahol és szerintem sem lenne muszáj fogyni, de ha szeretnél, ne vidd túlzásba!
6/12 anonim válasza:
Most 61,93 kg vagy holnap 61,34 kg leszel .
Tippjeimet támogatja latnokzsalya.eu.
7/12 *gin* válasza:
Az oldalról képen én nem látok felesleget, elöl talán van egy kicsi... 5 kg-t mondanék kezdetben, persze ez alkattól is függ. 65 kg-nak tippellek.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Azt hiszem, hogy akkor 4-5kg-t mindenképpen le kell adnom, főleg ha ilyen soknak nézek ki, mert egyébként 59kg vagyok.
2012. márc. 15. 20:52
9/12 anonim válasza:
ne a tippekre adj! nem hiszem, hogy a sokat tippelők kövérnek látnának téged, szimplán csak fogalmuk sincs mi-merre-hány méter, ami persze nem gond. én is azért tudtam viszonylag jól besaccolni, mert hasonló magasságú vagyok 57 kilóval. és te jobban nézel ki, mint én. :) amúgy ne fogyni akarj, inkább csak formásodni. klassz alakod van, csak egy kis csiszolás és bomba lesz. ;)
10/12 anonim válasza:
szerintem nagyon jó alakod van. és a legtbb férfi szereti a teltkarcsúkat. amúgy kb.4 kg felesleged van de mondtam nem vészes 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!