Szerintetek mennyit kéne fogynom? Kb. hány kilónak tippeltek? (kép lent)
Figyelt kérdés
Egyébként 168 cm vagyok.
1-2 hete kezdtem el mozogni, és egészségesebben étkezni, de még elég kezdő vagyok az ilyesmiben. Persze, sokat olvasgattam a témában, de annyi mindennel van tele az internet, hogy nem tudom, mit lenne érdemes csinálnom kezdésképp, de az biztos, hogy ennél jobban szeretnék kinézni :) Szerintetek?
2012. márc. 15. 15:56
11/12 anonim válasza:
Fogyni semmit. Tökéletes vagy. Sportot csak preventív jelleggel, vagy hobbiból elég csinálnod.
12/12 anonim válasza:
szia! :)
én is 168cm vagyok, 55kg voltam.. meg voltam magammal elégedve, csak a kevesebb sport miatt feljött 7kg, amit le szeretnék adni, viszont szerintem neked nagyon is jó az alakod, viszont 55 alá ne menj!
(lehet, hogy már el érted a célod, attól még gondoltam írok :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!