Mennyit kéne még fogynom? Hány kilónak tippeltek? (kép lent)
kb 60.
annyi biztos vagy.
Én is kb így nézek ki
A hasad még lemehetne. Ha nem tömöd magad kenyérrel, müzlivel, tejjel, joghurttal, krumplival (hanem sok zöldséget, húst eszel) akkor le fog menni a fölös zsírod.
Pont ennyit kéne fogynod. Meg még egészséges is lennél, ez néhány évtized múlva nagyon sokat fog jelenteni! Tehát fúj tej, gabonák ÉLJEN a zöldség, husik! :)
ez az utolsó mekkora egy hülye...
mi az hogy fúj tej meg gabonák??!
A szervezetnek szüksége van mindenre.
Nem úgy működik a fogyókúra hogy ez fúj meg az fúj....
mindenből kell enni,csak mértékkel!
A mérték a lényeg.
egyébként a krumpli mi,te majom?
édesség?
mi a fszból nyersz energiát te barom?
Nem szénhidrátból?
Nehúzzál már fel.
Te menj vissza az iskolába hogy belepumpáljanak abba a csökött agyadba egy kis okosságot,mert ami kifolyik a szádon az mind marhaság.
a Tejben egy csomó vitamin van,ahogy a gabonában is.Nem véletlenül a fogyókúrák egyik alappillére ez a két élelmiszer.
Én 15 kilót fogytam 72 kilóról 58-ra szóval nekem te ne akard megmondani hogy mi az egészséges.Az hogy a neved azt sugárózza hogy értesz ehhez,a százalékok és a hülyeségeid nem azt mutatják.
Nem kell az embereknek tömni a fejét hülyeséggel,mert ha úgy táplálkoznak hogy alapvető dolgokat vonnak meg maguktól mert egy idióta gyakorikérdéseken ezt mondta akkor fog náluk kialakulni a vitaminhiány,és az első adandó alkalommal ahogy kísértést éreznek betömik magukba az egész hűtőszekrényt.
Étkezni kell normálisan és mértékkel,nem pedig "fújolni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!