Hány kg-nak tippeltek? Mennyit kellene fogynom kb? Képek lent.
2013. márc. 6. 14:46
1/7 anonim válasza:
Biztos hogy fogyni akarsz? Én nem látom hogy kéne.
2/7 A kérdező kommentje:
szeretnék egy kicsit. Combnál elég erős vagyok, úgy látom magamon..
2013. márc. 6. 14:57
3/7 anonim válasza:
Semmi esetre sem kéne fogynod! Nagyon jól nézel ki, szerintem ez pont ideális alak. Próbáld ezt megtartani és akkor nem kell aggódni a tested miatt, mert nagyon szexi. 22F
4/7 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm. 155 cm-hez vagyok 52 kg, ebbe szerintem egy kis fogyás 3-4 kg beleférne. Nincs nagy gondom így sem, csak úgy érzem lehetnék formásabb is. Illetve combban vékonyabb.
2013. márc. 6. 15:08
5/7 anonim válasza:
Ha formásítani szeretnéd magadat, akkor izmot szedjél fel, pl a fenekedre, combodra, karodra, melledre, hátadra. Súlyzós edzés+precíz táplálkozással zsírt is égethetsz és izmot is építhetsz egyszerre (szép lassan)!
6/7 anonim válasza:
A testmagasságod miatt tűnik nagynak az az 50 egynehány kg kimondva, na de még sem várhatod el hogy 30 kg legyél ugyebár, szóval ez így jó jelenleg szerintem, nem kell leadni semmit.
7/7 anonim válasza:
Formásítani kéne magad, nem fogyni. Kicsit tényleg zsíros hatása van a combodnak, de ha normálisan eszel és edzel akkor minden okés lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!