Mi fog történni? NAGYON fontos számomra, sürgősen szükségem van válaszokra.
Ha eddig diétáztam minden nap,500 kcal-t ettem és ma megettem 2500-at(sok,sok csoki és süti,szénhidrát) :(( és mellé egyáltalán semmit sem mozogtam nagyon megfogok hízni egy nap alatt ?:( ez lehetséges ?:(
Ha holnaptól fogom folytatni a diétát akkor nem lesz gond ? Akkor továbbra is fogyni fogok ?
nyers zöldség, gyümölcs. joghurt.
Rémes, nagyon rá fogsz b@szni ezekre :(
Egyszerűen nem így eszik egy ember :(
Tudom,de nem tudnám elképzelni,hogy minden nap többet egyek mint 500 kcal,úgy gondolom,hogy úgy már nem fogynák...
Ahogy most összeszámoltam amit ma ettem kb. 1000-1500 jött ki...duplája annak amit eddig szoktam enni és még szénhidrátból,cukorból is áll...:( Nagyon rossz érzés...
13 as válaszoló,
300 kcalt ettem 2 évig,de kórházba kerültem e miatt sokszor.
A táplálkozásod zsírhiányos s hacsak nem direkt kifejezetten fehérjegazdag és kalóriaszegény zöldségeket eszel, fehérjehiányos is. Ez így nagyon nem jó.
Nem üvölt a tested, hogy ez így nem jó neki? Nincsenek jelek? Állításod szerint már nagyon régen veszed semmibe a saját testi igényeidet. Mindig előhozom az egyéni jellegzetességeket, de amit Te csinálsz, az már elég extrém ahhoz, hogy egyértelműen bárkinek ártson.
És ez miért jó neked?
Pszichológushoz nem küldtek el eddig a szüleid?
Voltam pszichológusnál is és pszichiáternél is,egyáltalán semmit sem segített,én,hogy ne kelljen mondjak semmit sem tettem magam,hogy csak magyarul tudok beszélni és nem értem mit kérdez románul.
Csak papolnak,nem segítenek,még 35 kilósan sem éreztem jól magam,lelkileg sem és fizikailag sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!