Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » HOgy lehetne? SOS! Nagyon fontos!

HOgy lehetne? SOS! Nagyon fontos!

Figyelt kérdés
szóval. 1 hónap mulvára le kellene fogynom, hogy beleférjek egy ruhába. a bökkenő az, hogy kb 10-13kg kéne leadni!! hogyan?? egészséges vagy egészségtelen, édesmindegy, ha utána visszaszedem az se baj, csa minél több módszert légyszíves!! nagyon fontos lenne! azok, akik azt mondják ne csináljam, inkább ne mondjanak semmit!
2013. ápr. 29. 21:23
 1/9 anonim ***** válasza:

Sehogy

Ne egyél semmit aztán majd éhen halsz. Legalább eltemetni vékonyabban fognak

2013. ápr. 29. 21:31
 2/9 dmolnar válasza:
75%
Nekem a Level-diéta volt hatásos.1 hónap alatt 15 kg ment le és azóta sem jött vissza ( 1 éve),de be kell tartani utána minden hétfőn a diétás napot.
2013. ápr. 29. 21:34
 3/9 A kérdező kommentje:

előző köszönöm :) lehet kipróbálom, ez elég jónak tűnik. nem szédültél a diéta alatt?

írjatok még légyszi :)

2013. ápr. 29. 21:39
 4/9 anonim válasza:
Hát szerintem NE csináld azt hogy sokáig nem eszel meg hogy nem is eszel,mert amikor újra ennél szinte kétszeresen rakódik rád, mert hát azért enni is kell valamit!
2013. ápr. 29. 21:40
 5/9 A kérdező kommentje:
nem is azt akartam hogy semmit sem eszem, azt nem bírnám ki :S hanem inkébb az ilyen villámdiéták érdekelnének..
2013. ápr. 29. 21:44
 6/9 A kérdező kommentje:
még írjatok!! :)
2013. ápr. 29. 22:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Csak úgy tudsz lefogyni sok-sok kilót, ha kizárólag zöldségeket és gyümölcsöket eszel mától. De ezekből nyugodtan amennyi beléd fér akár nyersen, akár sülve, akár főve. És ha már lefogytál tartsd ezt az étrendet és élvezd ki a pozitív oldalát :)
2013. ápr. 30. 12:16
 8/9 anonim válasza:
még a trbó-diét is hatásos lehet,én a helyben azt csinálnám, hogy reggeli-vacsora ilyen turmix ebédra meg annyi zöldség amennyi csak beléd fér ;)- ha húst kívánsz halat fogassz! Kenyér hiény esetén pedig abonett exudált pizzás kenyeret tudom ajánlaini, csak 15 kalória van benne és tényleg van egy kis pizza araomája :) sok sikert
2013. máj. 1. 07:19
 9/9 anonim ***** válasza:
7/8-as módszerét ajánlom, előtte egy hetes léböjtkúrával. Ha esetleg ismétlem; esetleg mégsem sikerülne lefogyni, legalább nagyot lendítettél az egészségeden.
2013. máj. 2. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!