Segítség! 10 kg-ot menni idő alatt tudom leadni ha minden nap csinálok 150 felülést és gugolást?
Akár 90 évig is csinálhatod, nem kell hogy fogyj tőle.
Attól függ hogyan eszel.
Hahaha :DDD
Megígérem neked hogy ha annyi guggolást megcsinálsz én megmászom a *Montevereszt*(passz hogy írják)....pedig tériszonyom van.
Én 30at csináltam, egy hete úgy fáj a lábam, hogy suliba a lépcsőn még felérek becsengetnek. Annyi felülés? Tesin csináltam 80at egy jó hétig kapaszkodva ültem fel az ágyról.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ne kezdj bele ezerbe meg kétszázba mert csak rokkant leszel tőle. Tapasztalat sajna :/
Hallod írj privit és beszélhetünk ott. Én 9ot fogytam húsvét óta. Aztán fogyhatunk együtt. Én is akarok még 8kgot kb..
15/L 168cm,61kg
Ne higgy az elsőnek!
Igenis, az erősítéssel lehet fogyni, sőt azzal lehet leginkább (mivel az izomszövet megtartása rendkívül energiaigényes, több izom -> több energiafelhasználás), meg az intervallum edzéssel.
De 2/3 részben úgyis az étrenden múlik siker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!