Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tudnék ezzel kezdeni?...

Mit tudnék ezzel kezdeni? Volt már valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

Kis korom óta súlyosabb vagyok mint kéne,szeretnék leadni 15kilót,teszek is érte,de úgy érzem lelkileg visszatart valami.Utálom a testem,nagyon vágyom rá,hogy vékonyabb legyek,de ugyan ekkor van,hogy úgy érzem nem kéne tovább fogynom,lehet nem tudom megszokni,hogy ha fogyok,az azzal jár hogy kisebb lesz a hasam,combom..Tudom,hogy ez ellentmondásos,de nagyon rosszul érzem magam,annyira szeretnék normálisan kinézni!

Nem tudom elfogadni a változásokat,vagyis elég nehezen,az élet más területein is.Emiatt lehet?Pedig kitartó vagyok,és tényleg nagyon szeretnék jobb alakot.

Mit tehenék,hogy ezt leküzdjem és tudjak rendes fogyni?

(160centi vagyok,és 68kiló,szóval reálisan látom magam.)

2013. máj. 1. 22:11
 1/2 anonim ***** válasza:

-regisztrálsz a kaloriabazis.hu-ra

-elolvasod ezt a cikket:

[link]

- elkezdesz rendesen kajálni és mellé erősítő edzést (saját testsúlyos) csinálni

- abbahagyod a nyafogást

2013. máj. 2. 01:30
 2/2 A kérdező kommentje:
nem nyavajgok,nem erre voltam kíváncsi.
2013. máj. 2. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!