Fogyni szeretnék, de hogyan? Hasonló helyzetben lévőknek hogy sikerült? Tanácsok?
Nálunk szerencsére mindenki megrögzött életmódmániás, de azért elmondom, hogy amikor a nagyimnál laktam 2 hétig, akkor hogy tartottam a súlyom, hátha segít.
-Nem ettem kenyeret. Ez egyáltalán nem nehéz, hidd el, és rengeteget segít,mert egy zsömlében már kapásból 160 kcal van, pedig milyen pici, és mennyire nem laktató.
Vittem magammal abonettet, egy nagy csomag 210 ft, annyit csak bedobhatsz a kosárba vásárláskor. Vagy vegyél a zsebpénzedből.
Tehát reggelire mindig abonettet ettem, meg kefirt.
Ha nem volt abonettem, akkor egyszerűen csak felvágottat és sajtot ettem, kenyeret akkor sem voltam hajlandó.
-Ebéd:kis adagok, ez nagyon fontos. Ha volt saláta, akkor szerencsém volt:D A rántott húsról leszedtem azt a rántott részt. Köretet nem ettem, mivel általában sült krumpli/krumplipüré volt, krumplit pedig nem vagyok hajlandó enni. Ha rizs volt, akkor abból is csak keveset. Kenyeret pedig még mindig nem eszünk.
-Vacsora: ez nálunk önálló volt, tehát békésen ehettem a kefiremet, az abonettemet, az stb-t.
-A lényeg, tudj nemet mondani, és ne félj attól, hogy hülyének néznek, mert kit érdekel, te leszel vékony,és nem ők. Rám is furán néztek először, amikor az uzsonnásdobozomban volt egy kis cetli, hogy "Barack,154 gramm, 58.8 kcal, kefir 130 gramm 77 kcal, össz..."
De aztán már már megszokták. Ne érdekeljen, hogy megbántod anyukádat, hogy nem eszel valamiből. Biztosítsd, hogy szereted a főztjét, de most mellőznöd kell. Ne félj nemet mondani.
Ezek kifogások, így nem lehet rajtad segíteni.
Ugyan már, miért ne tudnád elhagyni pl. a kenyeret? Valaki fegyvert szegez rád, hogy megegyed? Miért nem tudsz napi 5-ször enni? Mert valaki csak 3-szor enged be a konyhába? Futni utálsz... Háát, vannak az életben olyan dolgok, amit az ember nem szeret, mégis megcsinálja a cél érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!