Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem tudok ellenállni. Ez...

Nem tudok ellenállni. Ez ebben a helyzetben normális?

Figyelt kérdés
Műszakozok. Most négy műszakra dolgozunk, ami azt jelenti két nap reggel, két nap délután, két nap éjjel. Hát ez valami borzasztó. Fáradt vagyok és szinte mindig éhes. Hasáb kirántott mellel, előbb ettem juhtúrós, szalonnás nokedlit..nem bírok ellenállni. Nehéz fizikai munkát végzek, kb 20 kilós dobozokat is emelgetnünk kell. Állómunka. 25 éves nő vagyok, 155-160 centi magas és olyan 50 kiló. Az utóbbi hónapokban eléggé elzsírosodtam, és tényleg borzasztóan ki vagyok fáradva. Mit tudnátok javasolni?
2012. aug. 28. 17:17
 1/2 anonim ***** válasza:
mi nem tudunk helyetted nemet mondani a zsíros kajákra... ha van akaraterőd, akkor vigyél magaddal dobozban egészséges ételt (csirkét rizzsel, zöldségekkel, stb.), ha viszont nincs, akkor mi sem fogunk meggyőzni róla, te is tudod, hogy ezektől hízni fogsz.
2012. aug. 28. 17:45
 2/2 poiu ***** válasza:
A zsíros kajákkal nincs gond. Gond az olyan kajákkal van, amiből az ember túleszi magát (rántott csirke hasábbal pl. ilyen) és azokkal, ami után megéhezel (ilyenek pl. a tészták). Ha teheted, egyél sok húst (lehet kicsit szaftos is) és hozzá rengeteg zöldséget. Ha nem jo-józik a vércukorszinted, normális lesz az étvágyad, de kell pár nap az átálláshoz.
2012. aug. 28. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!