Túlsúlyos vagyok (93 kg, L), a nyáron szeretnék sokat fogyni, hogy megváltozzon az életem, van még valaki hasonló helyzetben?
lánykák! az éhezéssel nem lehet fogyni.
menjél bringázni, egyél egészséges ételeket, cukros löttyöt felejtsd el, helyette legalább 2-3 liter víz tisztán. a folyadék nagyon fontos az anyagcseréhez.
kétnaponta tekerj 20-30km-t, érezd jól magad! :)
én ugyanilyen súllyal a fent leírt életmóddal 1 nyár alatt 10kg-t fogytam, ősszel a suliban el voltak ájulva, h milyen kemény vagyok :D
lett barátom, akivel halál szerelmesek voltunk egymásba, elmentem bulizgatni, végre nem csak lenéző pillantásokat kaptam :D
érdemes kitartani, sok sikert!
ha van még kérdés, szívesen segítek.
Én is szeretnék majd a nyáron sokat fogyni, én 176cm/78kg lány vagyok.
A tervem a következő:
Napi 1200 kcal, zömmel egészséges kaják, ha már nagyon nem bírom, akkor meg fogok engedni magamnak egy szelet csokit, de csak kalórialimiten belül, napi 4 l víz és 30-60 perc kocogás.
Én már fogytam előzőleg 5 kilót, szóval 83 kilóról indultam, csak félbe hagytam a vizsgáim miatt a fogyókúrát, de most nagyon erős bennem megint az elhatározás. :)
Hát, eléggé megvisel lelkileg, főleg a beszólások, még a családom is non-stop zrikál.
Az motivál, hogy végleg megszabaduljak ettől a tehertől, hogy jobb legyen a közérzetem, hogy legyen bátorságom kimozdulni, hogy észrevegyenek a fiúk. :) Sok sikert!
első, ne add fel!
Hány kiló vagy, ha megkérdezhetem?
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Nekem kevesebb a feleslegem, de azért írok hátha segít. Szóval, lelkileg persze nehéz, mert mondjuk csinálod 1 hónapja és kicsit szenvedsz mert nem ehetsz amit szeretsz,és amihez hozzá vagy szokva, de még mindíg nem egy vékony ember néz vissza rád a tükörből, de nem szabad feladni. Én arra gondolok mindig, hogy az étel nem tesz boldoggá, csak szükséglet, ezért elkezdtem natúr dolgokat enni, fűszer nélül. Én napi 1000 kcal-át eszem (kenyér, péksüti semmi, fehérjedús ételek) napi 1 l zöld tea citrommal és napi 2 l víz. Heti 4x futás(először 10 perc volt, 2 hét múlva már 45 percnél tartottam) Kitartás! egy nyár csodákra képes!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!