Itthon tornázom dvd-re, de valami nem stimmel. Más is volt már hasonló helyzetben?
Hozzászokott az izomzat, a keringési rsz, légzőrsz, stb. igen, esetleg kar és lábsúllyal nehezítheted a gyakorlatokat. egyébként milyen dvdre tornázol?
Én rékáztam egy évig, most kihagytam 3 hónapot, és teljesen kijöttem a formámból :(
1. Gondolkodtam, hogy veszek súlyokat, de akkor már inkább kimegyek futni gondolatom támad, mert az ingyenes.
2. Igen, de látod, 1 évig Rékáztál. Nem mondta azt a tested 2 hét után, hogy meg se kottyan az egész. Úgy meg nem szeretek edzeni, hogy nem fáradok ki. Pedig vagy 6 éve nem edzettem, még tesiórára sem jártam, a tesztjeim is kritikusan rosszak lettek. Egyébként Norbi Kiképzéssel kezdtem, majd Fitness Kickbox, aztán Bíró Ica 4, most pedig Czanik Balázs a nyerő. Neki még van 2 nehezebb tornája, így 1 hónapig fix elleszek, csak mondom fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!