Mit tegyek, hogy a párom visszanyerje régi alakját? (lent)
Ha finoman nem ment, akkor így, ahogy leírtad.
Bunkó mód, de még mindig jobb, mintha elhagynád anélkül, hogy ő tudná, hogy mi a bajod, aztán meg csak nézne ki a fejéből, hogy ezt most miért...
Egyébként, balett?
Mert akkor nagyon is megértem a nejedet.
Kínzás az egész. Lehet én is átesnék a ló túlfelére, ha éveken, évtizedeken keresztül minden jó falatot meg kellett volna vonnom magamtól.
Szerintem baromsag :)) ha 180 akkor majdnem egyenlo a sulya a magassagaval .. Annyira baromira kover nem lehet .. Szerintem dontsed el h, miert szerettel bele mert sovany volt , vagy mert aranyos kedves stb...
Lehet 5ev mulva te fogol meghizni es o fog otthagyni .. Gondold at !
Szerintem meg lepd meg őt úgy mint amikor járni kezdtetek mert ennyi év után már a szerelem sem olyan és ha rendesen elviszed randizni vagy akár mi amit akkor csináltál és most nem hidd el újra jobban felfog lángolni és akkor hidd el, hogy adni fog magára. De semmi féle képpen ne bántsd meg most őt azzal, hogy elmondod mennyire nem tetszik neked.
Próbáld meg amit mondtam szerintem tuti, hogy ezzel sikerülni fog.
Szeeeeeeeereeeeeeeeeeencsééétlen! Ez nagyon rossz lehet mind a kettőtöknek!
Tuti, hogy valamit kompenzál a nő. Szerintem unatkozhat már a kapcsolatban, bánatevővé vagy unalomevővé vált. Sajnos ez egy olyan jelenség, ami akkor következik be, amikor megunja az ember a másikat vagy már nem olyan üdítő az egész.
Kezd el udvarolni neki, az igaz és mozdítsad ki sportolni. Most mondanám, hogy szerezz neki sportbarátokat, mert azzal tuti hogy beindulna velük és lefogyna, de itt már akkor BIZTOS VAGYOK BENNE, hogy egy másik szakasz kezdődne el.
Azaz ez lenne az evolúciója most:
Kövér nő-->kövér nő meg sport barátok = fogyás, lefogyott ismét szép nő = szép nő és új pasi (esetleg a sportbarátok közül valaki).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!