Fogyókura után hogy álljak vissza a régi kajákhoz?
fél éve fogyozok fogytam 20 kilót
vissza szeretnénk állni a régi kajáimra
a hús és a zöldség mellé mehet némi rizs is,ehetsz már gyümölcsöt is.
kb így.
az alap étrend marad ugyanaz.
Értem én, mit írsz. Sok mindent megvontál a szervezetedtől és attól tartasz, ha visszatérsz a "régi kajákhoz", akkor ismét meg fogsz hízni. Úgy gondolom, soha nem szabad fogyókúrázni, hanem diétázni kell. A diéta pedig egy életen át tartható. Normális, emberléptékű ételekre gondolok, amiben rengeteg a zöldség, jó minőségű húsok, kevesebb gyümölcs és mozgás. A szénhidrátokat le lehet csökkenteni, hisz a zöldség is tartalmaz megfelelő mennyiségű sz.hidrátot. Nem vagyok fanatikus ebben a kérdésben, de mindenképpen érdemes egy ésszerű, ugyanakkor betartható diétát követned, mint egy kampányszerű fogyókúrát, aminek a végeztével rögtön jönnek a kívánalmak.
Hidd el! Kizárólag egy jó diéta és a rendszeres mozgás biztosíthatja számodra azt, hogy ne kelljen örökké a mérleget nézned, stb.
Üdv.: Rea
Melyek azok az ételek, amik olyan nagyon hiányoznak?
Ha vissza szeretnél állni, megteheted, de kalkuláld be, hogy fél évig hiába dolgoztál a súlycsökkentéseden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!