A fugát a padlólapon, csempén mivel tisztítsam meg, úgy, hogy az visszanyerje régi színét?
Létezik több gyártónak fuga-festéke, fuga-felújítója. Én a Knauf Fugenfrisch-t használtam fehér fugához falon, nagyon tuti volt. Ez kb 5 éve volt, akkor 2000 körül volt az ára és én az OBIban vettem. Elég volt egy panel fürdőszobára+ egy normál méretű konyhára. Annyiban érdemes eltérni az útmutatóból, hogy ami a csempére került, azonnal óvatosan le kell törölni, mert, ha rászárad, órákig vakarászhatod.
Van viszont hátránya, asszem csak fehér fugához van.
Óvatosan a cillit bang-el! Nem minden fuga anyag egyforma! A cillit erősen savas a fugaanyagban cement, mészhidrát, gipsszármazék is lehet, a színezőanyagról nem is beszélve!
Egyszer-egyszer jó lehet, pl eladás előtt, vagy ha most vettétek, és ki akarod tisztítani, de rendszeresen használva tönkrevéghatja a fugát, lutri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!