Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék lefogyni mihamarab...

Hogy tudnék lefogyni mihamarabb 10kilót?

Figyelt kérdés

Itt a május,és megfogadtam magamnak,hogy nyárig lefogyok.

14/L

165cm és 75kg :///

2013. ápr. 26. 22:31
 1/5 anonim válasza:
készítsd el otthon a káposztalevest és három napig csak azt edd! nagyon durva, nagyon rossz! de hatásos... utánna is legyél kitartó sportolj sokat, igyál sok folyadékot, egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, ne add fel, ha nem látod a hatást, később mutatkozik! KERÜLD A KENYERET ÉS A TÉSZTÁT ! Sok sikert!
2013. ápr. 26. 22:52
 2/5 anonim ***** válasza:

10 kiló 20 hét.

Intenzív fogyókúránál 10 hét. Tehát júl 15-re lesz meg kb.

Ennél intenzívebb fogyásnál meg van a veszélye, hogy hátra lévő életed logó csöcsökkel kell leélned. :/ Ill. stiás bőrrel. Plusz mivel a zsírt nehéz ilyen ütemben kiűríteni ezért meg is pocakosodhatsz.

Na? Megeszed amit főztél? Vagy választod a még undorítóbb alakot, de legalább "karcsú leszel?

Amúgy a tizenéves diétákkal az a gond, hogy pont most szúrod el az életed. Ha nem kapsz elég tápanyagot, akkor pl megállsz a növésben. vagy életed végéig súlyproblémáid lesznek.

Én növelném a mozgást és a zöldség bevitelt. Továbbá ketté osztanám az ebédet és a másik felét 2-3 óra múlva enném meg. Előnyben részesíteném a főzelékeket és a leveseket. Sok sok folyadék.

Reggeli legyen ch-dúz pl zabpehely és a vacsora legyen csak fehérje pl. tojás, hal, hús, túró.

Növeld a rostbeviteled.

Mozgás: bármi ami kb 1 órás vagy további. Lehet ez csapatsport, küzdősport, kerékpár, futás.

(Rubint Rékát hagyjuk...)

Ennyi. Ha kérsz mintaétrendet tudok neked összeállítani.

2013. ápr. 26. 22:53
 3/5 anonim válasza:
Szia! En most adtam le 10 kilot 2 honap alatt de tulajdon keppen az elso 5 kkilo lement az elso ket hetben. A recept egyszeru Ne egyel lisztel keszult eteleket pl kenyer zsemle, teszta, pizza, stb. Ne fogyassz tejetermekeket pl tej, tejfol, joghurt stb. a sajt az belefer, de csak az. Tulajdon keppen en az elso ket hetben csak hust es salatakat ettem neha egy kis gyumolcsot, de ennyi. ~Igyal nagyon sok vizet persze ha szereted a citromot akkor 2 liter asvanyvizhesz facsarj ket citromot az tokelets folyadek lugosit es finom is. Ha valami erdekell meg kerdezz valaszolok. 36/FFi
2013. ápr. 27. 00:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Előbb is felébredhettél volna, hiszen itt a nyár.Ne gyorsan akarj fogyni, hanem tartósan. Első lépésként zárd ki a lisztes, cukros ételeket, tejet, tejterméket, hüvelyeseket.
2013. ápr. 27. 07:51
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2013. ápr. 27. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!