Hogyan lehetne lefogyni, ha genetikailag vagyok hajlamos a hizasra, egesem 0, es mindenki túlsúlyos a csaladban?
Egeszsegesen etkezem, nincs olajban tocsogó pergelt étel itthon, csak oliva olajjal fözök , párolt , fött húst eszem, es nassot is egyszer egy heten, felvagottak, kolbasz mellözve, csak fött sonka van a hutöbe, nem iszom, eszek gyumölcsöt , salátát, es megis 100 kiló körul van a sulyom, 170 cm magassaghoz.
Sétalok amikor idöm van , a kisgyerekem ellatasa mellett, este nem eszek. Mit tehetnek még? Vágjam le a rámkövesedett zsirköpenyt?
Csak olyan irjon, aki hasonló gonddal küzd , soványak mellözzenek
Mozgás nélkül nem fogsz fogyni!
Valamint hiába eszel egészségesen ha SOKAT eszel.
Mozogj többet. Gyerekkel is, sőt gyerekkel főleg! Ha ő is genetikailag hajlamos a hízásra, akkor jót teszel vele, ha minél előbb rászoktatod, hogy igénye legyen a sok mozgásra.
Emellett az adagot lehet mindig csökkenteni... átérzem a helyzeted, nekem tökmindegy, mit eszem, stagnál a súlyom. Ha mozgok, jobban nézek ki, de akkor se fogyok.
Nálam csak az válik be, amikor a lehető legkevesebbet eszem. A netes kalkulátorok szerint ugyan ez még az alapanyagcserém se fedezi, de ha annyit eszem, akkor nem fogyok. Nem értem, de ez van...
Egyébként minél kevesebbet eszel, annál jobban összeszűkül a gyomrod, így nem fogsz annyit kívánni.
Próbálj meg úgy enni, hogy ne pukkadásig, hanem addig, amíg kezdesz jóllakott lenni, de még férne beléd.
Sajnos igy igaz nálam is, ahogy az utolsó elötti irja, hogy barmilyen keveset eszem csak stagnál a súlyom!
Nálam is az válik be ha szinte éhezek, akkor fogyok ha egy nap 3 kanál ételt eszem, es sajnos utana duplajat hizom vissza mert kiéheztetem magam
sokszor egyél keveset.
reggelit ne csald el
lefekvés előtt 2 órával egyél utoljára, tehát ha fent vagy este 10-ig akkor 8 kor vacsi.
Hülyeség az este 6 után nem eszünk. Ha mondjuk este 6 után nem eszel és reggel 6-kor meg már kelsz akkor gyakorlatilag 12 órán keresztül semmi tápanyag nem jutott a szervezetedbe. Ez pedig SOK idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!