Át szoktátok adni a helyeteket túlsúlyos embereknek?
nem XD
Egyszerüen csak bunkó volt és kötekedett
Nem. Persze lehet beteg vagy műtét után, ami nem látszik, de akkor ott a lehetőség, hogy udvariasan megkérjen. Mondjuk ha valakit frissen műtöttek, akkor lehet 15 éves is, én átadom a helyem.
Viszont olyannal már én is találkoztam, hogy 40-45 körüli erősen elhízott, mégis "mindenem kint" stítlusban öltözködő, 10 centis tűsarkon (!!) ingadozó "hölgy" teremtett le, hogy ő fáradt és azonnal álljak fel. Kicsit elfelhősödött az agyam és mondtam, hogy ha a tűsarkú megy, akkor nem lehet olyan rossz egészségi állapotban. A második puffogás akkor jött tőle, amikor egy időközben felszállt, bottal közlekedő nénit kérés nélkül a helyemre ültettem, mert szegény csoszogni is alig tudott és az egyensúlyérzéke se tűnt jónak.
Na akkor gondoltam vissza, hogy jól tettem, hogy nem álltam fel neki.
Hát ,minden volt csak nem udvarias.Egyébként meg 10 tonna smink,cicanadrág,magassarkú,nem hiszem,hogy bármilyen egészségügygi gondja lett volna ami miatt nem tud állni
Csak elgondolkoztam,hogy tényleg én vagyok e a hülye,de ezekszerint nem
hehe :) mondd meg neki, hogy ha áll, akkor több kalóriát éget mint ülve :) biztos csöndben marad utána.
egyébként meg le lehet fogyni, és akkor nem fog fájni a lába.
Én pánikbeteg vagyok, így nem adom át túl gyakran a helyemet, mert csak ülve tudom átvészelni a tömegközlekedést, de csak meggyötörtnek tűnő idősebbnek adom át és max terhesnek, túlsúlyosnak nem.
Nem én tehetek a problémájáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!